Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Abraham Kuyperlaan 104 A 02, ROTTERDAM

appartement

Over de Abraham Kuyperlaan 104 A 02

Bergpolder is een karakteristieke en rustige buurt aan de rand van het centrum. De Abraham Kuyperlaan is een breed opgezette straat met een groen karakter. De locatie is uitstekend. Alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving zoals supermarkten, avondwinkels, horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Ook het winkelcentrum ... lees verder

vraagprijs € 375.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Abraham Kuyperlaan 104 A 02
3038 PP ROTTERDAM

Bergpolder is een karakteristieke en rustige buurt aan de rand van het centrum. De Abraham Kuyperlaan is een breed opgezette straat met een groen karakter. De locatie is uitstekend.
Alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving zoals supermarkten, avondwinkels, horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Ook het winkelcentrum Eudokiaplein met verschillende winkels en bakkerijen is in de buurt gelegen. Bovendien liggen de buurten Blijdorp en het Oude Noorden in de buurt waar je terecht kan voor food, fashion & design. Het bruisende stadcentrum bereik je binnen no time op de fiets of met het openbaar vervoer. De woning is ideaal gelegen ten opzichte van de natuur. In het Vroesenpark kan je heerlijk relaxen, picknicken of barbecueën. In de zomermaanden is het Van Maanenbad met een buitenbad geopend waarbij je met tropische temperaturen fijn kunt afkoelen. Verder zijn de uitvalswegen (A20 en A13) op korte afstand te bereiken.
Hoe ideaal wil je het hebben?

Indeling
Begane grond:
Afgesloten entree met trapopgang naar de tweede etage.

2e verdieping:
Vanaf de overloop stap je de dichte keuken binnen met toegang tot het balkon aan de achterzijde.
De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen aan weerszijde van de woning. Vanuit de woonkamer is ook het balkon aan de achterzijde te bereiken met dubbele deuren. Het balkon is gelegen op het zuiden. Aan de voorzijde is er de mogelijkheid om een slaapkamer of thuiswerkplek te creëren. Via de woonkamer stap je een kleine hal binnen met toegang tot de toilet en de badkamer of deze verdieping.

3e verdieping:
Vanuit de trapopgang stap je de ruimte overloop op met toegang tot alle vertrekken op de derde verdieping. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers, een grote badkamer en een keukentje op de overloop te vinden. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft toegang tot het balkon. De master bed room, van 19m2, is gelegen aan de voorzijde van de woning. Tussen de slaapkamer aan de voorzijde en de achterzijde zijn de badkamer en een bergkast gelegen.

Algemeen:
– Bouwjaar 1933
– Woonoppervlak 111 m²
– Voorzijde houten kozijnen, achterzijde kunststof kozijnen
– Op circa 10 minuten fietsafstand van het centrum van Rotterdam
– Deze woning dient nog gesplitst te worden
– Er is geen vereniging van eigenaren actief
– Bij deze woning is de ouderdomsclausule van toepassing
– Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing
– Bij deze woning is de niet zelfbewoningsclausule van toepassing
– Voor dit object is een projectnotaris van toepassing

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 375.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 111
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 1933