Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Bachstraat 20, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

hoekwoning

Over de Bachstraat 20

Deze woning wacht er op om het u helemaal naar de zin te maken. Leuke hoekwoning in Capelle aan den IJssel. Woon jij binnenkort op de Bachstraat 20? In de wijk ’s-Graveland in Capelle aan den IJssel hebben wij deze leuke woning aan de Bachstraat 20 voor u in de verkoop. Deze kindvriendelijke wijk biedt talloze speelplekken om heerlijk te ... lees verder

vraagprijs € 399.000,00 kosten koper

eengezinswoning, hoekwoning

Bachstraat 20
2901 JX CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Deze woning wacht er op om het u helemaal naar de zin te maken.

Leuke hoekwoning in Capelle aan den IJssel. Woon jij binnenkort op de Bachstraat 20?

In de wijk ’s-Graveland in Capelle aan den IJssel hebben wij deze leuke woning aan de Bachstraat 20 voor u in de verkoop. Deze kindvriendelijke wijk biedt talloze speelplekken om heerlijk te kunnen ravotten. Ook is er veel groen te vinden in de wijk. Dat er muziek zit in de buurt begreep u al aan de naam maar ook de bruggen hebben de vormen van bijvoorbeeld een piano, een gitaar of een trompet. Behalve deze culturele, fijnbesnaarde details bevinden zich ook alle praktische zaken zich op een steenworpafstand van deze woning. In de wijk zijn alle voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, winkels en gezondheidszorg aanwezig. Winkelcentrum Puccinipassage met winkels voor de dagelijkse boodschappen ligt op loopafstand. Uitvalswegen (A16 en A20) zijn goed bereikbaar en ook metrostation Capelsebrug is dichtbij.

Begane grond

Voor de woning ingaan lopen we eerst langs de voortuin. Hiernaast vindt u de oprit, welke beschikt over één parkeerplek. Wanneer we de woning betreden, komen we in de hal waar zich ook het toilet bevindt. De hal biedt tevens toegang tot de woonkamer. Een prachtige ruimte om hier wat moois van te maken. Datzelfde geldt voor de open keuken die aangesloten is aan de woonkamer. Die is in de basis goed maar kunt ook helemaal inrichten in de door u gewenste stijl zodat kokkerellen een waar feest wordt. Via de woonkamer hebt u ook toegang tot de tuin. Die heeft nu een voorterras en een gazon maar u kunt er natuurlijk van maken wat u wilt. Van een moestuin tot aan een betegeld terras. Het is aan u. Aan de woning zit een berging vast waar u al uw goederen op kunt bergen.

Eerste verdieping

Via de overloop komen we op de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De drie slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een heel gezin. Ook de badkamer is ruim en beschikt over een flinke douchecabine, wastafel en aansluiting voor een wasmachine.

Tweede verdieping

Via de overloop komen we uit op de zolder. Hier kunt u ook de ketel vinden. U kunt de tweede verdieping gebruiken om spullen op te slaan maar is ook perfect te verbouwen is tot slaap, hobby of studeerkamer.

Een huis met vele mogelijkheden. Kom snel kijken dus!

Algemeen

– Woonoppervlakte van 92 m2
– 3 slaapkamers
– Oprit met eigen parkeerplaats
– Berging aangebouwd
– Energielabel
– Projectnotaris van toepassing
– Bij deze woning is de niet zelf-bewoond clausule van toepassing
– Oplevering kan spoedig

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 399.000,00
  • Soort object: eengezinswoning
  • Perceeloppervlakte: 187
  • Woonoppervlakte: 92
  • Aantal kamers: 5
  • Bouwjaar/-periode: 1994