Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Bachstraat 4, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

tussenwoning

Over de Bachstraat 4

Leuke (klus)woning in Capelle aan den IJssel. Woon jij binnenkort op de Bachstraat 4? In de wijk ’s-Graveland in Capelle aan den IJssel hebben wij deze leuke woning aan de Bachstraat 4 voor u in de verkoop. Deze kindvriendelijke wijk biedt talloze speelplekken om heerlijk te kunnen ravotten. Ook is er veel groen te vinden in de wijk. Dat er ... lees verder

vraagprijs € 375.000,00 kosten koper

eengezinswoning, tussenwoning

Bachstraat 4
2901 JX CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Leuke (klus)woning in Capelle aan den IJssel. Woon jij binnenkort op de Bachstraat 4?

In de wijk ’s-Graveland in Capelle aan den IJssel hebben wij deze leuke woning aan de Bachstraat 4 voor u in de verkoop. Deze kindvriendelijke wijk biedt talloze speelplekken om heerlijk te kunnen ravotten. Ook is er veel groen te vinden in de wijk. Dat er muziek zit in de buurt begreep u al aan de naam maar ook de bruggen hebben de vormen van bijvoorbeeld een piano, een gitaar of een trompet. Behalve deze culturele, fijnbesnaarde details bevinden zich ook alle praktische zaken zich op een steenworpafstand van deze woning. In de wijk zijn alle voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, winkels en gezondheidszorg aanwezig. Winkelcentrum Puccinipassage met winkels voor de dagelijkse boodschappen ligt op loopafstand. Uitvalswegen (A16 en A20) zijn goed bereikbaar en ook metrostation Capelsebrug is dichtbij.

Begane grond

Voor de woning ingaan lopen we eerst langs de voortuin (met parkeerplaats voor de auto). Wanneer we de woning betreden, komen we in de hal waar zich ook het toilet bevindt. De hal biedt tevens toegang tot de woonkamer. Een prachtige ruimte om hier wat moois van te maken. Datzelfde geldt voor de open keuken die aangesloten is aan de woonkamer. De keuken is in prima staat maar is natuurlijk ook helemaal in te richten in de door u gewenste stijl. Via de woonkamer hebt u ook toegang tot de tuin. De tuin heeft misschien wat streling nodig van wat groene vingers. In de tuin is tevens een ruime berging om al uw goederen en gereedschap veilig en droog te kunnen opbergen.

Eerste verdieping

Via de overloop komen we op de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De drie slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een heel gezin. Ook de badkamer is ruim en beschikt over een flinke douchecabine, wastafel, toilet en aansluiting voor een wasmachine. Zoals u kunt zien is de bovenverdieping helemaal klaar voor een flinke opknapbeurt. Met een creatieve geest en wat handige lieden kan je hier iets heel moois van maken.

Tweede verdieping

Via de overloop komen we uit op de zolder. Hier kunt u ook de ketel vinden. U kunt de tweede verdieping gebruiken om spullen op te slaan maar is ook perfect te verbouwen is tot slaap, hobby of studeerkamer.

Een huis met vele mogelijkheden. Kom snel kijken dus!

Algemeen

– Woonoppervlak
– 3 slaapkamers
– Energielabel A
– Projectnotaris van toepassing
– Bij deze woning is de niet zelf-bewoond clausule van toepassing
– Oplevering kan spoedig

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 375.000,00
  • Soort object: eengezinswoning
  • Perceeloppervlakte: 175
  • Woonoppervlakte: 92
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar/-periode: 1994