Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Cleyburchstraat 1 B 01, ROTTERDAM

appartement

Over de Cleyburchstraat 1 B 01

Met zijn statige panden, zijn vele parken en zijn prachtige architectuur is de wijk Blijdorp niet voor niets een beschermd stadsgezicht. Het is dan ook zeer populair bij haar bewoners, die in de zomer heerlijk genieten van al het groen in de omgeving. Of lekker gaan bewegen in een van de Blijdorpse sportfaciliteiten. O ja en niet schrikken als u ... lees verder

vraagprijs € 425.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Cleyburchstraat 1 B 01
3039 DA ROTTERDAM

Met zijn statige panden, zijn vele parken en zijn prachtige architectuur is de wijk Blijdorp niet voor niets een beschermd stadsgezicht. Het is dan ook zeer populair bij haar bewoners, die in de zomer heerlijk genieten van al het groen in de omgeving. Of lekker gaan bewegen in een van de Blijdorpse sportfaciliteiten. O ja en niet schrikken als u af en toe een olifant hoort trompetteren want diergaarde Blijdorp is hier uiteraard ook te vinden. Deze woning met twee verdiepingen aan de Cleyburghstraat is een typisch voorbeeld van een woning in Blijdorp. De populaire jaren ’30 buurt Blijdorp is zeer centraal gelegen en staat garant voor plezierig wonen. Naast de drukte van de stad, is er ook ruimte voor groen. Het gezellige Vroesenpark ligt op loopafstand, hier kun je lekker relaxen, sporten of BBQ-en. Je dagelijkse boodschappen kun je op meerdere plekken in de buurt doen. Het naastgelegen Oude Noorden en de Provenierswijk zijn ook zeker een bezoekje waard. Hier vind je veel op het gebied van food, fashion & design. Aan gezelligheid dus geen gebrek! Het centrum van Rotterdam is op minder dan tien minuten fietsen te bereiken. Of je neemt het openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en metrostation Blijdorp zijn zeer dichtbij) en de uitvalswegen (A13 en A20) maken dat je ook met de auto uit de voeten kan.

Wil je te midden van al dat moois wonen? Bekijk dan eens deze woning aan de Cleyburghstraat 1 B01.

Via de entree beneden komen we in de centrale hal. Deze biedt toegang tot alle ruimtes op deze verdieping. De woonkamer is behalve lekker ruim ook nog eens heel licht. Mede door de raampartijen die de kamer van twee kanten verlichten. De keuken beschikt over een aangesloten balkon. Zodat je op een zomerse dag heerlijk buiten kunt dineren. De verdieping beschikt tevens over twee slaapkamers, veel kastruimte en een toilet.

Via de overloop komen we op de tweede verdieping. Hier bevindt zich nog een ruime slaapkamer en nog een kleinere (of uiteraard te gebruiken als studeer of hobbykamer). De badkamer is keurig en beschikt over een ligbad, een douche, wastafel en extra toilet. En om het helemaal af te maken is er hier nog een balkon.

Kortom dit huis is groot, licht en gezellig en is helemaal klaar voor jou om onmiddellijk in te kunnen trekken.

Nog even op een rijtje:

* 104 M2 woonoppervlakte
* Maandelijkse VvE bijdrage: EUR 158,-
* 5m2 buitenruimte
* Goed onderhouden
* Lichte woning
* Omringd door veel groen
* Wonen in een rustige maar ook levendige wijk vlak bij het hart van de stad

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 425.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 104
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar/-periode: 1938