Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Gashouderstraat 50, ROTTERDAM

tussenwoning

Over de Gashouderstraat 50

Kralingen is een van de meest bekende wijken in Rotterdam. En niet geheel ten onrechte. Het is namelijk een prachtige wijk vol met groen en recreatiemogelijkheden. Met rustige delen maar ook met zeer levendige. Want: wie wil er nu niet wonen op loopafstand van het Kralingse Bos en de Plas, de Oudedijk én de Lusthofstraat met haar diverse winkels ... lees verder

vraagprijs € 650.000,00 kosten koper

eengezinswoning, tussenwoning

Gashouderstraat 50
3061 EK ROTTERDAM

Kralingen is een van de meest bekende wijken in Rotterdam. En niet geheel ten onrechte. Het is namelijk een prachtige wijk vol met groen en recreatiemogelijkheden. Met rustige delen maar ook met zeer levendige. Want: wie wil er nu niet wonen op loopafstand van het Kralingse Bos en de Plas, de Oudedijk én de Lusthofstraat met haar diverse winkels en leuke restaurantjes. Maar ook vlak bij het centrum van Rotterdam? Voor ieder wat wils dus. Is dit de woning voor u?

In het midden van de wijk Kralingen staat deze zeer ruime woning.

Begane grond.

De entree van de woning is lekker ruim. En laat gelijk zien dat deze woning goed verlicht wordt door grote raampartijen. het binnenvallend licht wordt speels onderbroken door de glas in lood ramen van de bovenramen. De entree biedt toegang tot zowel de keuken als de woonkamer. Die laatste is lekker ruim en heeft ook zijn eigen toegang tot de keuken. Hierdoor kun je je gasten gezellig onderhouden tijdens een etentje. De woonkamer heeft tevens een toegang tot de tuin. De keuken is lekker ruim, licht en modern en beschikt over uitstekende inbouwapparatuur. Er is genoeg kastruimte voor alle ingrediënten van een sterrenmaaltijd. De tuin is knus maar biedt toch voldoende mogelijkheden om met meerderen heerlijk buiten te kunnen zitten.

1e verdieping

Via de overloop komen we op de 1e verdieping. Via de overloop kun je alle ruimtes betreden. De badkamer is mooi opgeknapt en met een ligbad, een ruime douche en een extra toilet en je ruime wastafel ontbreekt het je aan niets. Als kers op de taart heb je hier ook nog een balkon. Zie je zelf al zitten met een krantje en een kop koffie in het zonnetje? Met twee ruime slaapkamers is ook deze verdieping helemaal top.

2e verdieping.

Maar we zijn er nog lang niet. Want wanneer we de tweede verdieping betreden dan hebben we hier nog eens twee slaapkamers en een badkamer. Die laatste beschikt over een lekkere ruime douche en een wastafel.

Nog even op een rijtje:

– Woonoppervlak: 142 m2
– Inhoud: 514 m3
– Slaapkamers: 4
– Badkamers: 2
– Tuintje en balkon
– Energielabel: C
– Projectnotaris van toepassing
– Bij deze woning is de niet-zelf bewoon clausule van toepassing
– Oplevering kan spoedig

Al warm voor dit prachtige huis gelopen? Bel ons voor een afspraak!

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 650.000,00
  • Soort object: eengezinswoning
  • Perceeloppervlakte: 69
  • Woonoppervlakte: 142
  • Aantal kamers: 5
  • Bouwjaar/-periode: 1899