Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Gedempte Biersloot 22 a, VLAARDINGEN

appartement

Over de Gedempte Biersloot 22 a

Ontdek de charme van Vlaardingen aan de Gedempte Biersloot! Dit is een betoverende locatie die het beste van historisch erfgoed en modern comfort combineert. Wandel langs de sfeervolle kade, waar oude pakhuizen nu hippe cafés en boetiekwinkels herbergen. De gedempte biersloot biedt een unieke mix van cultuur en ontspanning. Een verborgen ... lees verder

vraagprijs € 225.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Gedempte Biersloot 22 a
3131 HK VLAARDINGEN

Ontdek de charme van Vlaardingen aan de Gedempte Biersloot!

Dit is een betoverende locatie die het beste van historisch erfgoed en modern comfort combineert. Wandel langs de sfeervolle kade, waar oude pakhuizen nu hippe cafés en boetiekwinkels herbergen. De gedempte biersloot biedt een unieke mix van cultuur en ontspanning. Een verborgen juweeltje in het hart van Vlaardingen. Of je nu op zoek bent naar een rustige wandeling of een levendige plek om te socializen. Hier vindt je het allemaal. Bovendien is deze locatie goed ontsloten voor zowel openbaar vervoer als voor de auto door middel van uitvalswegen A20 en A4.

Op nummer 22A in de gedempte Biersloot hebben wij deze woning te koop. Deze goed onderhouden woning uit 1939 is heerlijk licht door de grote raampartijen. Wanneer we de woning betreden komen we in de centrale hal die toegang biedt tot alle ruimtes in het huis. Zoals gezegd is de woonkamer lekker licht en ruim mede door de het de zijkamer met open toegang tot de hal wat het geheel meer volume geeft. De slaapkamer is eveneens lekker licht en heeft bovendien nog eens een heerlijk balkon tot zijn beschikking. Laat dat mooie weer (eindelijk) maar komen!

De badkamer is prachtig verbouwd evenals de keuken die met alle benodigde en goede inbouwapparatuur de chef kok in je tot grote hoogte kan laten stijgen. En kastruimte genoeg voor alle benodigdheden! De woning beschikt ook nog over een externe bergruimte.

Dus wonen in de moderne rustige buurt? Met de supermarkt en nog veel meer voorzieningen om de hoek? Bel voor een afspraak!

Nog even op een rijtje:

* 69 m2 woon oppervlak
* 5m2 bergruimte
* 4 m2 buitenruimte
* Moderne keuken
* Midden in prachtige omgeving

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 225.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 69
  • Aantal kamers: 2
  • Bouwjaar/-periode: 1939