Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Hermanus M H Coenradistraat 32, SCHIEDAM

2-onder-1-kapwoning

Over de Hermanus M H Coenradistraat 32

Heerlijk wonen in Schiedam met haar rijke geschiedenis, pittoreske grachten, oude pakhuizen (en natuurlijk met haar jenever). Hier wonen kan nu op de Hermanus M.H. Coenradistraat 32, in de wijk Woudhoek. De woning ligt gunstig ten opzichte van het centrum van Schiedam wat betekent dat winkels, restaurants en andere voorzieningen gemakkelijk ... lees verder

vraagprijs € 535.000,00 kosten koper

eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning

Hermanus M H Coenradistraat 32
3123 CM SCHIEDAM

Heerlijk wonen in Schiedam met haar rijke geschiedenis, pittoreske grachten, oude pakhuizen (en natuurlijk met haar jenever). Hier wonen kan nu op de Hermanus M.H. Coenradistraat 32, in de wijk Woudhoek. De woning ligt gunstig ten opzichte van het centrum van Schiedam wat betekent dat winkels, restaurants en andere voorzieningen gemakkelijk bereikbaar zijn. Het openbaar vervoer zorgt voor goede verbindingen waaronder trams, bussen en treinen waardoor reizen naar omliggende steden zoals Rotterdam eenvoudig is. De buurt is rustig en biedt verschillende parken en groenstroken waar je heerlijk kunt ontspannen. De woningen zijn goed onderhouden en de buurt heeft een sterke gemeenschapszin.

Dit huis is daar geen uitzondering op. Het is bovendien heerlijk ruim en licht.

Begane grond:

Met een voortuin, een eigen oprit en een garage is het al fijn thuiskomen. Via de voordeur kom je in de ruime hal (tevens toilet aanwezig). Na heerlijk te hebben ontspannen in de woonkamer, kun je aanschuiven in het eetgedeelte. Daar kun je genieten van heerlijke gerechten want deze prachtige keuken biedt behalve goede apparatuur (afzuigkap, fornuis, combi-oven en Quooker) ook nog eens veel kastruimte.

1e verdieping

Via de overloop komen we op de eerste verdieping. Die beschikt over twee slaapkamers. Behalve dat de master bedroom heerlijk groot is, beschikt het ook nog eens over een inloopkast. De badkamer is prachtig verbouwd en met een inloopdouche, kastruimte, toilet en een moderne wastafel, ontbreekt het je aan niets.

2e verdieping

Via de overloop komen we op de 2e verdieping waar nog een extra kamer is. Ideaal als extra slaapkamer (of hobby of studeer zo u wilt). De overloop biedt ook nog extra bergruimte en plek voor de wasmachine en droger.

Tuin

Dat het een mooi huis is hebben we nu kunnen zien maar het heeft nog veel meer te bieden. De garage biedt behalve veel bergruimte ook nog eens een keuken! De achtertuin is heerlijk groot en biedt verschillende zitjes zodat je altijd heerlijk in de zon of schaduw kunt zitten. Zie je jezelf al de barbecue aanmaken van de zomer? De tuin beschikt ook nog eens over een ruime berging.

Kortom: dit huis heeft alles om je te voorzien van maximaal woongenot!

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een bezichtiging!

Algemene kenmerken

– Woonruimte 119 m2
– Berging
– Garage
– De woning is gelegen op eigen grond
– Eigen oprit
– Energielabel B
– Ruime tuin

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 535.000,00
  • Soort object: eengezinswoning
  • Perceeloppervlakte: 231
  • Woonoppervlakte: 119
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar/-periode: 1987