Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Katendrechtse Lagedijk 484 A, ROTTERDAM

appartement

Over de Katendrechtse Lagedijk 484 A

Katendrechtse Lagedijk 484a is een royale en prachtig verbouwde woning, verdeeld over 2 woonlagen en met een eigen opgang. Een sfeervolle 4- kamer woning , gelegen in de gezellige historische dorpskern van Charlois. Alle moderne stadsvoorzieningen bevinden zich binnen handbereik! Op loopafstand vindt u het mooie ‘Zuiderpark’, winkelcentrum ... lees verder

vraagprijs € 400.000,00 kosten koper

benedenwoning, appartement

Katendrechtse Lagedijk 484 A
3082 GJ ROTTERDAM

Katendrechtse Lagedijk 484a is een royale en prachtig verbouwde woning, verdeeld over 2 woonlagen en met een eigen opgang. Een sfeervolle 4- kamer woning , gelegen in de gezellige historische dorpskern van Charlois. Alle moderne stadsvoorzieningen bevinden zich binnen handbereik!

Op loopafstand vindt u het mooie ‘Zuiderpark’, winkelcentrum Zuidplein (o.a. Albert Heijn), scholen, kinderopvang, openbaar vervoer (metro/bus) en uitvalswegen.

De woning is dus verdeeld over twee verdiepingen en heeft een zeer fraaie woonkamer met een open, moderne keuken. Volledig met nieuwe inbouwapparatuur. Laten we eens een kijkje nemen.

Indeling:

Begane grond:

Via de entree komen we in dit net verbouwde pandje (de goede kijker ziet dat de verf nog nat was tijdens het fotograferen). Is prachtig afgewerkt. Met een lekkere royale woonkamer. Heerlijk licht en met een open keuken is het fijn en gezellig thuiskomen. De gloednieuwe keuken beschikt over alle benodigdheden. Op deze verdieping is ook nog een extra slaapkamer of ook te gebruiken als studeerkamer. Deze kamer heeft openslaande deuren naar buiten. De tuin is nog even een leuke uitdaging voor degene die meer wil dan alleen tegels. Maar heb je groene vingers? Dan kun je hier helemaal je eigen oase maken.

1e verdieping

Via de overloop en de hal komen we op de 1e verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich de grootste slaapkamer. Hiernaast hebben we de tevens mooi verbouwde badkamer. Met een inloopdouche en een ligbad ontbreekt het je ook hier aan niks. De tweede slaapkamer beschikt ook nog over een balkon en over een wasruimte. Een tweede toilet is ook hier in de hal aanwezig.

Kortom een fantastisch verbouwd pareltje op Zuid.

Nog even op een rijtje:

-Bouwjaar 1926
-Woonoppervlak: 124 m2, inhoud 419 m3
– Helemaal verbouwd
– Projectnotaris van toepassing
– Bij deze woning is de niet-zelf bewoon clausule van toepassing
– Oplevering kan spoedig
– Geen lift aanwezig

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 400.000,00
  • Soort object: benedenwoning
  • Woonoppervlakte: 124
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar/-periode: 1926