Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Martinus Nijhofflaan 226, DELFT

appartement

Over de Martinus Nijhofflaan 226

Deftig wonen in Delft, Prachtig appartement aan de Martinus Nijhofflaan 226. Ontdek het ultieme stadsleven in dit prachtige driekamer appartement op de 6e etage van het luxe complex “Boven de Hoven” aan de Martinus Nijhofflaan in Delft. Met modern comfort en geweldig uitzicht biedt dit appartement een mooie combinatie tussen rust en de ... lees verder

vraagprijs € 399.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Martinus Nijhofflaan 226
2624 ME DELFT

Deftig wonen in Delft, Prachtig appartement aan de Martinus Nijhofflaan 226.

Ontdek het ultieme stadsleven in dit prachtige driekamer appartement op de 6e etage van het luxe complex “Boven de Hoven” aan de Martinus Nijhofflaan in Delft. Met modern comfort en geweldig uitzicht biedt dit appartement een mooie combinatie tussen rust en de Delftse dynamiek.

Wonen in “Boven de Hoven” biedt u voorzieningen zoals een lift, een ondergelegen parkeergarage (te huur) en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Met het stadscentrum, openbaar vervoer, winkels en recreatie in de buurt, is dit appartement de ideale plek om te genieten van het stadsleven in Delft. Mis deze kans niet en maak dit appartement uw thuis in deze historische stad, gelegen op slechts enkele minuten van TU Delft!

Indeling:

Beneden: Zeer royale entree van het complex, bellentableau en brievenbussen zijn hier te vinden.

Appartement: Dat dit een prachtige onderhouden appartement is, valt gelijk op bij binnenkomst. Het staat netjes in de verf en is nauwkeurig afgewerkt. De hal is het centrale gedeelte en verbindt alle ruimtes met elkaar. De slaapkamers zijn ruim en goed verlicht. Dit geldt ook voor de woonkamer en open keuken. De woonkamer is lekker ruim en hier kun je heerlijk ontspannen zitten en genieten van het uitzicht. Is het lekker weer? Dan ga je natuurlijk lekker buiten op het balkon zitten. Met iets lekker uit de keuken wellicht. De keuken is prachtig en beschikt over alles om de inwendige mens eens goed te verwennen. Alle verdere benodigde inbouwapparatuur is aanwezig en over kastruimte hoef je ook al niet te klagen.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor de badkamer. Een prachtige ruime inloopdouche is aanwezig en heb je ook een dubbele wastafel tot je beschikking.

Kortom een prachtig, en aan alle moderne eisen voldoend appartement wacht op jou!

Clausule van toepassing: niet-zelf-bewoond-clausule en projectnotaris DRV Notarissen

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 399.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 75
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 2015