Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Nico de Rooystraat 5, ROTTERDAM

2-onder-1-kapwoning

Over de Nico de Rooystraat 5

Wonen aan de Zevenhuizerplas! Dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Vanaf de voordeur zo kunnen zwemmen, surfen, roeien, of wandelen in het prachtige natuurgebied. Wie wil dat nu niet? En dan ook nog eens alle winkels op loopafstand net als het openbaar vervoer en de uitvalswegen. Dit prachtige huis biedt het allemaal. 123 m2 puur ... lees verder

vraagprijs € 525.000,00 kosten koper

eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning

Nico de Rooystraat 5
3069 RS ROTTERDAM

Wonen aan de Zevenhuizerplas!

Dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Vanaf de voordeur zo kunnen zwemmen, surfen, roeien, of wandelen in het prachtige natuurgebied. Wie wil dat nu niet? En dan ook nog eens alle winkels op loopafstand net als het openbaar vervoer en de uitvalswegen. Dit prachtige huis biedt het allemaal. 123 m2 puur woongenot. En dan ook nog eens een prachtige tuin!

De woning

Begane grond

Via de entree komen we in de hal (waar zich ook het toilet bevindt) en lopen we naar de woonkamer/keuken. De woonkamer is zeer ruim met een prachtig uitzicht op de tuin. Hier kunt u heerlijk ontspannen. In de aansluitende eetkamer kun je nog eens heerlijk natafelen met gerechten uit de open keuken. In die keuken kunt u zich helemaal uitleven want hij is er groot genoeg voor. En beschikt bovendien over alle benodigde inbouwapparatuur. Dineren kan ook in de heerlijke grote en mooie tuin. Als het tenminste niet regent. Goed nieuws is wel dat de auto en andere spullen dan kurkdroog blijven in de garage. Die tevens helemaal klaar is voor de hobbyklusser.

1e verdieping

Ook de 2e verdieping heeft weer een groot aantal pluspunten. Twee grote slaapkamers. Met een ruime kast. Een lekker ruim balkon waardoor het moeilijk kiezen wordt waar je in dit huis buiten wil gaan zitten. Dan is er ook nog een prachtige badkamer met ligbad, een douche, wastafelmeubel en een toilet.

2e verdieping
We zijn er nog steeds niet want via de overloop komen we aan op de zolder waar we nog een extra slaap of studeerkamer hebben. En er is ook nog eens een extra ruimte voor bijvoorbeeld opslag of hobbyruimte. Er is ook nog een hoop kastruimte.

Al overtuigd? Nog even de belangrijkste punten op een rijtje:

123 m2 woonruimte plus balkon
Bouwjaar 1989
Energielabel B
Garage
Grote voor- en achtertuin
Canon afgekocht tot 27 mei 2038
Wonen aan de Zevenhuizerplas/ bij de winkels

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 525.000,00
  • Soort object: eengezinswoning
  • Perceeloppervlakte: 231
  • Woonoppervlakte: 123
  • Aantal kamers: 5
  • Bouwjaar/-periode: 1989