Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Noorderhavenkade 42 C 02, ROTTERDAM

appartement

Over de Noorderhavenkade 42 C 02

Wonen in Blijdorp is heerlijk rustig wonen. Het is dan ook niet voor niets een hele geliefde wijk om te wonen. Het centrum van Rotterdam is vlakbij en op minder dan tien minuten fietsen te bereiken. Het openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en metrostation Blijdorp zeer dichtbij) is prima geregeld en de uitvalswegen (A13 en A20) goed ... lees verder

vraagprijs € 325.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Noorderhavenkade 42 C 02
3038 XJ ROTTERDAM

Wonen in Blijdorp is heerlijk rustig wonen. Het is dan ook niet voor niets een hele geliefde wijk om te wonen. Het centrum van Rotterdam is vlakbij en op minder dan tien minuten fietsen te bereiken. Het openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en metrostation Blijdorp zeer dichtbij) is prima geregeld en de uitvalswegen (A13 en A20) goed bereikbaar.

Met zijn unieke jaren 30 architectuur en zijn vele parken is de wijk Blijdorp niet voor niets een beschermd stadsgezicht. Vele wijkbewoners genieten op hun vrije dag van het vele groen in de wijk. Of ze gaan lekker sporten in de buurt. Met een zwembad en tennis, voetbal en atletiekvereniging heb je meer dan genoeg keus. O ja en niet schrikken als u af en toe een olifant hoort trompetteren want diergaarde Blijdorp is hier uiteraard ook te vinden.

Deze woning in het hart van Blijdorp aan de Noorderhavenkade is een typisch voorbeeld van een woning in deze wijk.

Begane grond:
Vanaf de Noorderhavenkade loop je naar boven via de open en gedeelde trapopgang. Op de tweede verdieping tref je de voordeur. Via een eigen trapopgang maak je entree naar het appartement.

Tweede verdieping
Via de hal (waar zich ook het toilet bevindt) heeft u toegang tot de woonkamer en ook tot de halfopen keuken. De woonkamer bestaat ook uit een eetgedeelte. De typisch Blijdorpse grote ramen brengen veel licht in de ruimte. Aan het eetgedeelte bevindt zich nog een balkon om op warme dagen na het eten nog even te relaxen met een kop koffie. De prachtig onderhouden keuken beschikt over de apparatuur om de heerlijkste gerechten te bereiden. Ook aan de bar kun je gezellig kletsen en koken tegelijk met je gasten

Vierde verdieping
Via de overloop komt u uit op de 4e verdieping waar zich een grote slaapkamer, een kleinere slaapkamer en de badkamer bevinden. Ook op deze verdieping is nog een balkon. Hier kan met mooi weer het grote genieten beginnen. De grote slaapkamer is ruim en biedt veel kastruimte. De goed onderhouden badkamer heeft een wastafel, ligbad met douche en een extra toilet. De kleinere slaapkamer is ideaal voor een kleintje of als studeerkamer. Tsja, een ideaal huis dus! Schroom niet en bel voor een afspraak.

Tot snel op de Noorderhavenkade!

Algemeen:
– Woonoppervlak: 69 m²
– inhoud 238 m³;
– Energielabel F
– De woning beschikt over een berging
– Bij deze woning is de niet-zelf bewoond clausule van toepassing;
– Er is in beginsel een mogelijkheid tot aanleg van een dakterras. Hiervoor dient toestemming gevraagd te worden aan de VvE en een vergunning bij de Gemeente Rotterdam (bij de buren is deze reeds aanwezig)

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 325.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 69
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 1934