Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Oudedijk 243 A 01, ROTTERDAM

appartement

Over de Oudedijk 243 A 01

Klussers opgelet! In een van de meest gewilde wijken van Rotterdam staat deze woning uit 1905. Kralingen biedt een mix van historische charme en moderne stedelijke voorzieningen. Kralingen staat bekend om zijn groene en waterrijke omgeving met parken zoals het Kralingse bos en de Kralingse plas. Een begrip in heel Rotterdam en daarbuiten voor een ... lees verder

vraagprijs € 275.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Oudedijk 243 A 01
3061 AH ROTTERDAM

Klussers opgelet!

In een van de meest gewilde wijken van Rotterdam staat deze woning uit 1905. Kralingen biedt een mix van historische charme en moderne stedelijke voorzieningen. Kralingen staat bekend om zijn groene en waterrijke omgeving met parken zoals het Kralingse bos en de Kralingse plas. Een begrip in heel Rotterdam en daarbuiten voor een ieder die van recreatie en ontspanning houdt. De Oudedijk is de hoofdader van Kralingen en biedt woningen die variëren van klassieken herenhuizen tot moderne appartementen. Het gebied heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer, waaronder trams en metro. Ze bieden je een snelle toegang tot het centrum van Rotterdam en andere delen van de stad. Voor gezinnen is er al een scala aan scholen en andere voorzieningen in de buurt. De aanwezigheid van winkels, cafés en restaurants draagt bij aan het levendige en toch rustige karakter van de buurt.

Kortom wonen aan de Oudedijk in Kralingen combineert de voordelen van een groene, historische omgeving met de gemakken van het stadsleven in Rotterdam.

Midden op de Oudedijk hebben wij deze woning in de aanbieding. Hoewel de woning aandacht nodig heeft, is het toch een heerlijke kans. De woning heeft 4 kamers die je afzonderlijk kunt gebruiken of kunt samentrekken. De ruimtes zijn allemaal goed verlicht. Een van de kamers heeft een ruim balkon tot zijn beschikking. De keuken verdient een opknapbeurt zodat je je eigen culinaire paleisje kunt creëren. Dit zelfde geldt voor de badkamer.

Dus: een superleuke opknapwoning op een A locatie.

Nog even op een rijtje:

* Wonen vlak bij de Kralingse plas en bos
* Alle voorzieningen op loopafstand
* Bij deze woning is de niet zelfbewoond-clausule van toepassing
* Voor dit object is een projectnotaris van toepassing

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 275.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 75
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar/-periode: 1905