Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Sionstraat 15 A, ROTTERDAM

appartement

Over de Sionstraat 15 A

Kralingen. Een van de populairste wijken van Rotterdam. Wonen in deze geliefde buurt? Dat kan nu op de Sionstraat 15A. Het is een heerlijk huis met 4 kamers midden in het mooie en levendig Kralingen. Winkels, restaurantjes, cafeetjes, het Kralingse bos en plas en dat alles binnen loopafstand. Maar ook scholen, sport en openbaar vervoer is hier ... lees verder

vraagprijs € 450.000,00 kosten koper

benedenwoning, appartement

Sionstraat 15 A
3061 EP ROTTERDAM

Kralingen. Een van de populairste wijken van Rotterdam. Wonen in deze geliefde buurt? Dat kan nu op de Sionstraat 15A.

Het is een heerlijk huis met 4 kamers midden in het mooie en levendig Kralingen. Winkels, restaurantjes, cafeetjes, het Kralingse bos en plas en dat alles binnen loopafstand. Maar ook scholen, sport en openbaar vervoer is hier allemaal ruimschoots te vinden. De uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Wat wil je nog meer?

Nou dit huis aan de Sionstraat bijvoorbeeld. Met een beetje klussen hier en daar heeft dit huis heeft alles in zich om jouw eigen kasteeltje te worden.

Indeling

Begane grond

Via de beneden deur aan de straat en de hal (waar zich het toilet bevindt) komen we de woonkamer (22m2) binnen. Deze is lekker licht en met een deur voor toegang tot de tuin. De schuifdeuren richting de hal en de keuken creëert een nog groter ruimtelijk gevoel. Aan de keuken moet nog wat liefde worden gegeven maar biedt alle ingrediënten om culinaire hoogstandjes te kunnen bereiden. Met mooi weer is het heerlijk genieten in de tuin waar tevens een berging staat.

1e verdieping

Ook de bovenverdieping beschikt over prachtige schuifdeuren die leiden naar de slaapkamers. Daar hebben we er 3 van. Plek zat voor een gezin dus. Ook de badkamer is hier. Met een ligbad en douche, een toilet en een wastafel ontbreekt het je ook hier aan niets.

Algemeen

– Woonoppervlakte: 83 M2 (plus berging 7m2)
– Energielabel B
– Bij deze woning is de niet zelfbewoond- clausule van toepassing
– Oplevering kan spoedig
– Voor dit object is een projectnotaris van toepassing
– Op loopafstand van het Kralingse Bos en de Plas

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 450.000,00
  • Soort object: benedenwoning
  • Woonoppervlakte: 83
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar/-periode: 1903