Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Stadhoudersplein 101, ROTTERDAM

appartement

Over de Stadhoudersplein 101

Blijdorp, Heerlijk wonen in een statige wijk vlak bij het centrum van Rotterdam maar toch in alle rust en omgeven met allerlei groenvoorzieningen. Zoals het Vroesenpark en de Statensingel. Wonen in een rustige wijk maar met de stedelijke voorzieningen om de hoek. Die zijn allen goed bereikbaar dankzij het openbaar vervoer (metro, bus en ... lees verder

vraagprijs € 350.000,00 kosten koper

portiekflat, appartement

Stadhoudersplein 101
3038 EA ROTTERDAM

Blijdorp, Heerlijk wonen in een statige wijk vlak bij het centrum van Rotterdam maar toch in alle rust en omgeven met allerlei groenvoorzieningen. Zoals het Vroesenpark en de Statensingel. Wonen in een rustige wijk maar met de stedelijke voorzieningen om de hoek. Die zijn allen goed bereikbaar dankzij het openbaar vervoer (metro, bus en treinstation) en voor de auto zijn de A20 en de A13 in de buurt. De vele goede scholen in de buurt maken het tot een populaire wijk voor gezinnen. Blijdorp biedt een mix aan van architecturale stijlen met alle voorzieningen om de hoek. In de buurt zijn er veel sport en verenigingsactiviteiten.

Midden in de wijk heb je deze flat. Vanaf de 7e verdieping heb je uiteraard een schitterend uitzicht over de wijk en de stad. En om je het leven lekker gemakkelijk te maken, woon je boven het winkelcentrum met al haar voorzieningen.

Bij binnenkomst in de ruime hal valt gelijk op hoe licht het appartement is. De woonkamer is door een verbouwing heerlijk ruim en vanaf je bank geniet je door de grote raampartijen van het vergezicht. De keuken is tevens zeer mooi uitgevoerd en beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur en kastruimte. Mooi weer? Dan kun je heerlijk buiten zitten op het balkonnetje. Eveneens aan de woonkamer aangesloten is de slaap (of studeer)kamer.

De badkamer is netjes afgewerkt net als de master bedroom die lekker groot is en ook genoeg kastruimte behelst.

Beneden in het complex beschik je bovendien nog over een handige berging.

Kortom een heerlijk appartement waar je zo in kunt!

Algemeen:

– Woonoppervlak 76 m2
– Berging 5m2
– Netjes afgewerkt
– Oplevering in overleg
– Winkelcentrum aanwezig
– 10 minuten lopen van Rotterdam Centraal (station)

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 350.000,00
  • Soort object: portiekflat
  • Woonoppervlakte: 76
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 1957