Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Volmarijnstraat 56, ROTTERDAM

tussenwoning

Over de Volmarijnstraat 56

Stap binnen in de tijdloze charme van deze in 2023 prachtig gerenoveerde woning, een juweel uit het begin van de 20e eeuw, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam. Met zijn harmonieuze mix van historische allure en moderne luxe, biedt deze woning een unieke kans om te genieten van het beste dat de stad te bieden heeft. Indeling Begane ... lees verder

vraagprijs € 799.000,00 kosten koper

herenhuis, tussenwoning

Volmarijnstraat 56
3021 XT ROTTERDAM

Stap binnen in de tijdloze charme van deze in 2023 prachtig gerenoveerde woning, een juweel uit het begin van de 20e eeuw, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam. Met zijn harmonieuze mix van historische allure en moderne luxe, biedt deze woning een unieke kans om te genieten van het beste dat de stad te bieden heeft.

Indeling

Begane grond
De gevel van deze woning vertelt een verhaal van vervlogen tijden, met zorgvuldig bewaarde architectonische details die de geschiedenis van Rotterdam weerspiegelen. Stap over de drempel en word begroet door de fris moderne uitstraling.
De eerste deur aan de rechterkant geeft toegang tot de slaapkamer met inloopkast en aansluitend de badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.
Achter de eerste deur aan de linkerkant bevindt zich de meterkast en achter de tweede deur de moderne toiletruimte.
Hierna volgt een ruimte welke als meerdere doeleinden kan dienen. Wat te denken aan bijvoorbeeld een rustige werkplek? Ook bevindt zich hier een vaste kast.
Via een trappetje bereik je de lager gelegen, volledig uitgeruste woonkeuken met kookeiland, voorzien van hoogwaardige apparatuur en prachtig vakmanschap. Deze vormt het middelpunt van deze ruimte en zal de wensen van elke culinaire liefhebber vervullen. Middels de koepel in het plafond valt het daglicht fraai op het werkblad. Hier is voldoende ruimte voor gezinsbijeenkomsten en sociale evenementen.

Eerste verdieping
Heerlijk lichte etage die middels openslaande deuren vanaf de overloop is te bereiken. Separate toiletruimte.
En wow, wat een dakterras! Zie jij jezelf hier al zitten terwijl je ontspant en tot rust komt in je eigen stedelijke toevluchtsoord?

Tweede verdieping
Ruime overloop met opstelling van de wasapparatuur en cv-installatie.
Te midden van de twee riante slaapkamers bevindt zich de moderne badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel.

Algemeen
-De luxe badkamers zijn meesterwerken van modern design, voorzien van premium armaturen en hoogwaardige afwerkingen
-De woning beschikt over drie slaapkamers die een oase van rust en comfort bieden
-Woonoppervlakte 169 m², inhoud 551 m³
-Eigen dakterras 40 m²
-In 2023 geheel gerenoveerd
-De woning staat op eigen grond
-Gezien het oorspronkelijke bouwjaar, zal er in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.
-Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing
-Bij deze woning is de niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
-Oplevering in overleg, kan spoedig

De ligging van deze woning is ongeëvenaard. Met het bruisende stadsleven aan je voeten, ben je op loopafstand van boetieks, restaurants, culturele instellingen en groene parken. Openbaar vervoer en belangrijke snelwegen liggen binnen handbereik, waardoor je moeiteloos kunt navigeren door de stad en daarbuiten.
Mis deze zeldzame gelegenheid niet om eigenaar te worden van een prachtig gerenoveerde woning die het verleden eert en tegelijkertijd het moderne stadsleven omarmt. Ervaar de perfecte balans tussen geschiedenis en hedendaags comfort in het bruisende hart van Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van deze unieke woning.

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 799.000,00
  • Soort object: herenhuis
  • Perceeloppervlakte: 93
  • Woonoppervlakte: 169
  • Aantal kamers: 5
  • Bouwjaar/-periode: 1894