Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Vroesenlaan 17 C, ROTTERDAM

appartement

Over de Vroesenlaan 17 C

TOTAAL GEBRUIKSOPPERVLAKTE WONEN 72.67 M2 PLUS TOTAAL OVERIGE INPANDIGE RUIMTE 21.02 M2=SOUTERRAIN (1,90 M1 HOOG) Welkom in dit heerlijke 3-kamer HOEK appartement in Rotterdam Blijdorp. Wil je dichtbij het centrum wonen en vanuit je TUIN uitzicht hebben op het Vroesenpark? Kom dan eens kijken naar deze complete transformatie (2018): Op maat ... lees verder

vraagprijs € 500.000,00 kosten koper

benedenwoning, appartement

Vroesenlaan 17 C
3039 DT ROTTERDAM

TOTAAL GEBRUIKSOPPERVLAKTE WONEN 72.67 M2
PLUS TOTAAL OVERIGE INPANDIGE RUIMTE 21.02 M2=SOUTERRAIN (1,90 M1 HOOG)

Welkom in dit heerlijke 3-kamer HOEK appartement in Rotterdam Blijdorp.
Wil je dichtbij het centrum wonen en vanuit je TUIN uitzicht hebben op het Vroesenpark? Kom dan eens kijken naar deze complete transformatie (2018): Op maat ontworpen appartement gecreëerd en geplaatst door Depot Rotterdam Interior Designers/Architects aan de mooiste laan van Blijdorp; de Vroesenlaan.

Begane grond
Via de voortuin komt u bij de entree van het appartement. Tevens bevindt zich in de voortuin het authentieke trappenhuis richting de entree van de bovenburen.
Wanneer u door de voordeur stapt, komt u in de lichte hal van het appartement. Via de glazen deuren van staal maken we een entree naar de woonkamer, die rust en frisheid uitstraalt. Doordat het een hoek appartement betreft heeft de woning veel raampartijen en veel lichtinval. In dit appartement is een combinatie tussen oud en nieuw van toepassing. De woning is in 2018 geheel gemoderniseerd, maar heeft de authentieke details zoals de glas-in-loodramen en de schouw behouden. De woning is speels ingedeeld en voorzien van een marmoleum vloer.
Het zitgedeelte is gelegen aan de voorzijde van de woonkamer, met openslaande deuren naar de voortuin, die uitzicht biedt op het Vroesenpark. Aan de achterzijde bevindt zich het eetgedeelte en de fraaie keuken. De open keuken is toegevoegd aan de woonkamer door het keukenblok in het midden van de kamer te plaatsen. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat met inwendig afzuigsysteem, vaatwasser, oven en koel-vriescombinatie. Over de gehele lengte van de woning zijn op maat gemaakte inbouwkasten aangebracht waardoor er veel opbergruimte is ontstaan en alles uit het zicht blijft. Deze inbouwkasten lopen vanuit de hal naar de achterzijde van de woning. Hier bevindt zich een aparte (slaap)kamer, gecreëerd met een glazen wand en voorzien van een eigen badkamer en toilet. In de wand is een tweepersoonsbed verwerkt, dat kan worden opgeklapt als het niet in gebruik is, waardoor de kamer multifunctioneel is en als werkkamer en als slaapkamer te gebruiken is. Een leuk detail in deze kamer is de glazen vloer, die uitzicht geeft op het souterrain.
De badkamer op de begane grond heeft een marmer look en is voorzien van een hangend toilet, wastafel met meubel en een inloop regendouche.

Onderverdieping
Via de trap bereikt u het souterrain. Het benedengedeelte is een open ruimte en geeft het gevoel van een moderne hotelkamer. Ook deze kamer heeft dezelfde op maat gemaakte inbouwkasten als op de begane grond wat veel kastruimte betekent.
Er is een separaat toilet met een designradiator en aan de andere zijde een tweede badkamer. De fraaie badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad en een wastafel met meubel. De badkamer heeft een glazen wand met stalen constructie.
De stijl van de woonkamer is volledig doorgetrokken richting het souterrain.

Tuin
De gezellige voortuin is voorzien van buitenverlichting en wordt afgesloten door een sierhek. De tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en biedt vrij uitzicht over het gezellige Vroesenpark. Hier kunt u heerlijk genieten met vrienden onder het genot van een glaasje wijn tijdens de barbecue of uw hobby’s en sport beoefenen.
Buitenverlichting
sierhek

Werd enthousiast? Wij zien uw bezichtigingsverzoek graag tegemoet.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1934,
– In 2018 volledig gerenoveerd,
– Voorzien van 2 badkamers,
– Energielabel C
– Woonoppervlakte circa 73 m²,
– Inhoud 254 m³,
– Voortuin gelegen op het zuidwesten, met uitzicht op het Vroesenpark,
– CV installatie van het merk Remeha, bouwjaar 2020,
– Elektra vernieuwd in 2018,
– Deels dubbel en enkel glas, houten kozijnen en glas in lood ramen,
– Maandelijkse VvE bijdrage € 125,-
– Oplevering in overleg.

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

Welcome to this lovely 3-room CORNER apartment in Rotterdam Blijdorp.
Do you want to live close to the center and have a view from your GARDEN on the Vroesenpark? Then come and take a look at this 2018 complete transformation: Custom Designed Apartment created and installed by Depot Rotterdam Interior Designers / Architects on the most beautiful avenue of Blijdorp; the Vroesenlaan.

Ground floor
Through the front garden you arrive at the entrance of the apartment. Also located in the front garden is the authentic staircase towards the entrance of the upstairs neighbors.
When you step through the front door, you enter the bright hallway of the apartment. Through the glass doors made of steel we make an entrance towards the living room, which radiates serenity and freshness. Because it is a corner apartment, the house has many windows and natural light. A combination between old and new is applicable in this apartment. The house was completely modernized in 2018, but has retained the authentic details such as the stained glass windows and the fireplace. The house is playfully laid out and equipped with a marmoleum floor.
The seating area is located at the front of the living room, with patio doors towards the front garden, which offers a view of the Vroesenpark. At the rear is the dining area and the beautiful kitchen. The open kitchen has been added to the living room by placing the kitchen unit in the middle of the room. The kitchen is equipped with an electric hob with an internal extractor system, dishwasher, oven and fridge-freezer. Custom built-in wardrobes have been installed along the entire length of the house, creating a lot of storage space and keeping everything out of sight. These fitted wardrobes run from the hall to the rear of the house. Here is a separate (bed) room, created with a glass wall and equipped with a private bathroom and toilet. A double bed has been incorporated into the wall, which can be folded up when not in use, making the room multifunctional and can be used as an office and as a bedroom. A nice detail in this room is the glass floor, which gives a view to the basement.
The bathroom on the ground floor has a marble look and is equipped with a hanging toilet, washbasin with furniture and a walk-in rain shower.

Basement
Via the stairs you reach the basement. The downstairs area is an open space and gives the feeling of a modern hotel room. This room also has the same custom built-in wardrobes as on the ground floor, which means a lot of cupboard space.
There is a separate toilet with a design radiator and second bathroom on the other side. The beautiful bathroom has a freestanding bath and a washbasin with furniture. The bathroom has a glass wall with steel construction.
The style of the living room is fully extended towards the basement.

Garden
The cozy front garden has outdoor lighting and is closed by an ornamental fence. The garden is located on the sunny Southwest and offers an unobstructed view of the cozy Vroesenpark. Here you can enjoy with friends while enjoying a glass of wine during the barbecue or practice your hobbies and sports.
Outdoor lighting
ornamental fence

Got excited? We look forward to receiving your viewing request.

Particularities
– Year of construction 1934,
– Completely renovated in 2018,
– Equipped with 2 bathrooms,
– Energy label C
– Living area approx 73 m²,
– Content 254 m³,
– Front garden located on the Southwest, with a view of the Vroesenpark,
– CV installation of the brand Remeha, year of construction 2020,
– Electricity renewed in 2018,
– Partly double and single glass, wooden frames and stained glass windows,
– Monthly VvE contribution €125,-
– Delivery in consultation.

Max Makelaars is the seller’s broker. We advise you to engage your own VBO broker to represent your interests when purchasing this object.

Explanatory clause NEN2580
The Measurement Instruction is based on NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.
The buyer is invited to check the specified surface area(s) of the purchased item for correctness.

This information has been compiled by Max Makelaars with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The VBO conditions apply.

bestemming

  • Huidig gebruikWoonruimte
  • Huidige bestemmingWoonruimte
  • Permanente bewoningja
  • Recreatiewoningnee

maten en ligging

  • Liggingaan park
  • Inhoud354
  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie73
  • Gebruiksoppervlakte overige functies21

bouwjaar

  • Jaar1934
  • In aanbouwnee

onderhoud

  • Waarderinggoed
  • Waarderinggoed

diversen

  • Typeplat dak

energielabel

  • EnergieklasseC
  • Einddatum2032-09-01

installatie

  • Warm waterc.v.-ketel

tuin

  • Tuintypevoortuin
  • Kwaliteitnormaal
  • Totale oppervlakte28

hoofdtuin

  • Typevoortuin
  • Positiewest
  • Achteromnee
  • Lengte469
  • Breedte597
  • Oppervlakte28

garage

  • Soortgeen garage

parkeren

  • Faciliteitbetaald parkeren
  • Vraagprijs: € 500.000,00
  • Soort object: benedenwoning
  • Woonoppervlakte: 73
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 1934