Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Zuidhoek 252 B 01, ROTTERDAM

appartement

Over de Zuidhoek 252 B 01

Ontdek dit charmante appartement op een uitstekende locatie aan de Zuidhoek in Rotterdam Zuid. In de nabijheid van alle winkels en het grote winkelcentrum Zuidplein. Parken en openbaar vervoer om de hoek. De uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken. Met 43 m² woonoppervlakte biedt dit appartement de perfecte balans tussen knusse huiselijkheid ... lees verder

vraagprijs € 200.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Zuidhoek 252 B 01
3082 PS ROTTERDAM

Ontdek dit charmante appartement op een uitstekende locatie aan de Zuidhoek in Rotterdam Zuid. In de nabijheid van alle winkels en het grote winkelcentrum Zuidplein. Parken en openbaar vervoer om de hoek. De uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken.

Met 43 m² woonoppervlakte biedt dit appartement de perfecte balans tussen knusse huiselijkheid en voldoende leefruimte. Het appartement is zeer mooi opgeknapt en ideaal voor starters die op zoek zijn naar een comfortabele plek om hun eigen thuis te creëren. Het appartement straalt lichtheid uit dankzij de grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten.

Dit laatste geldt zeker voor de woonkamer. Hier kun je heerlijk ontspannen en met mooi weer bovendien heerlijk op het balkon buiten zitten. Met een lekker koel drankje uit de prachtige keuken. Die is helemaal modern en klaar om een top chef als jij te ontvangen. Alle benodigdheden en inbouwapparatuur zijn aanwezig.
De badkamer is tevens een plaatje om te zien. Met een wastafelmeubel en een lekkere grote inloopdouche en meer dan genoeg kastruimte. Alles fris en gloednieuw.

De slaapkamer is eveneens helemaal opgeknapt. Heerlijk wakker worden dus in deze mooi verlichte ruimte.

Even wat dingen op een rijtje:

* Energielabel A
* Helemaal opgeknapt
* Balkon aanwezig
* Bij deze woning is de ouderdomsclausule van toepassing
* Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing
* Bij deze woning is de niet zelfbewoningsclausule van toepassing
* Voor dit object is een projectnotaris van toepassing
* VvE in oprichting

Kortom een superleuke woning!

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 200.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Perceeloppervlakte: 118
  • Woonoppervlakte: 43
  • Aantal kamers: 2
  • Bouwjaar/-periode: 1932