Blog

Altijd ontbijttijd bij ‘Breakfast in Rotterdam HQ’

ALTIJD ONTBIJTTIJD BIJ ‘BREAKFAST IN ROTTERDAM HQ’

De (all day) ontbijtcultuur in Rotterdam: legendary. Vooral in het centrum van de Maasstad vind je tentjes waar je de hele dag door geniet van lekker decadente ontbijtjes. Fluffy pancakes met siroop, avocado-toast met krokante bacon, een frisse yoghurtbowl: bedenk het maar. Loopt het water je al in de mond? Goed nieuws: de Blijdorpers kunnen nu ook dichter bij huis terecht bij ‘Breakfast in Rotterdam HQ’. En als je nou niet in Blijdorp woont? Maak dan eens een uitstapje, want de 2 charmante eigenaresses serveren een ontbijt waar je graag een stukje voor omrijdt!

 

GENIETEN IN RETRO STIJL

Bij ‘Breakfast in Rotterdam HQ’ kun je de hele dag genieten van de heerlijke ontbijtjes van de bekende instagrammers van @breakfastinrotterdam. Ilse en Phuong wilden de lekkere ontbijtjes die ze op Instagram posten delen met alle Rotterdammers. Daarom openden ze in maart 2018 hun eigen ontbijtzaak in de tweedehands meubelzaak ‘Spullen voor in je huis’ in Blijdorp. De dames gebruiken het retro meubilair van de meubelzaak. Ben je verliefd op de eettafel waar je je ontbijtje aan eet? Of zie je een iets leuks staan in de vensterbank? Alles wat in het restaurantgedeelte staat, is ook te koop en neem je dus na afloop net zo makkelijk mee naar huis (behalve de geweldige koks natuurlijk!)

 

ONTBIJT VOOR IEDEREEN!

Ilse en Phuong maken ook vegan en vegetarische ontbijtjes. Zo staat er op de kaart een heerlijke chia bowl, knapperige toast met avocado en een sandwich met pittige oude kaas. Toch liever een stukje vlees? Ga dan voor de sandwich met beenham, gerookte kip of de klassieke tosti met ham en kaas. Bijna alle producten die de dames gebruiken, komen van lokale leveranciers. En ze hebben hun eigen koffieblend, speciaal voor hen gemaakt door koffiebrander Rob Clarijs. Kun je geen genoeg krijgen van die lekkere koffie? Neem dan een zak bonen mee, zodat je thuis nog even kunt nagenieten.

Natuurlijk hebben Ilse en Phuong ook aan de kleintjes gedacht. Er is een aparte speelhoek voor ze ingericht in de tuin. En ze kunnen lekker spelen met het speelgoed van ‘Spullen in je huis’. Ook staat er op de menukaart een apart deel met ‘kleintjes’ (ook ideaal als je zelf niet zoveel trek hebt of meerdere verschillende gerechtjes wilt proeven).

En het mooiste is dat je de hele dag bij Breakfast in Rotterdam HQ terecht kunt. Of je nou uit bed bent gevallen en een vroeg ontbijtje wilt, of aan het eind van de middag trek hebt: in Blijdorp kun je het de hele dag terecht voor een overheerlijk ontbijt!