Blog

Lansingerland live: muziekfestival in de achtertuin van Rotterdam!

Lansingerland live: muziekfestival in de achtertuin van Rotterdam!

Het was een onvergetelijke eerste editie, afgelopen jaar in het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek. Zo succesvol zelfs, dat het dit jaar weer in een grote, gezellige huiskamer vol met muziek verandert. Op vrijdagavond gaan de voetjes van de vloer met heerlijke, herkenbare muziek tijdens Lansingerland Live 90’s. En daar houdt het zingen en swingen niet op, want zaterdag staat het podium vol met de beste popartiesten van Nederlandse bodem tijdens Lansingerland Live Pop & Rock!

 

VRIJDAGAVOND: TERUG NAAR DE 90’S

Trek je foute bomberjack of plateauzolen maar weer uit de kast, want op de zwoele zomeravond van 14 juni schitteren de sterren uit de 90’s op het podium in Lansingerland. Ga helemaal los op de happy-hardcorehits van Paul Elstak. Geniet van de dancehits van Lasgo en de vertrouwde muziek van Jody Bernal (oefen voor de zekerheid je Macarena-danspasjes!). En dat is nog niet alles, want ook T-Spoon, 2 Brothers on the 4th Floor en It All Started In The Nineties staan voor je op het podium. Kort samengevat: dit mag je niet missen!

 

ZATERDAG: HUISKAMERCONCERT IN DE ZOMERZON

Het festival gaat zaterdag 15 juni verder met de beste popartiesten van Nederlandse bodem. Je droomt weg bij de heerlijke gitaarliedjes van Racoon. Van DI-RECT krijg je zoveel energie dat je niet kunt stoppen met dansen. Van Dik Hout krijgt je weer helemaal stil met hun mooie en gevoelige songs.

Wulf is een mooie aanvulling op deze ervaren artiesten. Je kent hem misschien wel van zijn single ‘Mind Made Up’ of All ‘Things Under The Sun’. En heb je dan nog niet genoeg nummers gehoord? De Dirty Daddies spelen talloze covers in een medley van rockmuziek. Het lijken wel alsof ze 120 nummers in 120 minuten spelen, zo snel volgen de nummers elkaar op. Al deze artiesten zorgen samen voor een onvergetelijke muzikale wervelstorm tijdens Lansingerland Live Pop & Rock.

 

HET HELE WEEKEND: VOLOP GENIETEN

Trek gekregen van al het dansen en springen? Naast de muzikale programmering kun je natuurlijk ook weer heerlijk eten bij alle verschillende (lokale) foodtrucks. De kaartverkoop is al begonnen. Je kunt losse tickets krijgen voor vrijdag of zaterdag, maar ook een combi-ticket voor het hele weekend. Tickets bestel je via de website van Lansingerland Live. Tip: wacht niet te lang!