Blog

Salon tropicana: geef je inner Beyoncé een boost

Salon Tropicana

Het Rotterdamse stadsdeel Oude Noorden bruist! Dat zie je terug op de gezellige pleinen en in de knusse oude straatjes. Liefhebbers van vintage, design, kunst en antiek raken in de vele winkeltjes niet uitgekeken. En ook het aantal bistro’s, restaurants en bars is groot. Een echte aanrader is Salon Tropicana: dé gezelligste karaokebar van Rotterdam – in de Noordmolenstraat, op de hoek bij de Zwart Janstraat. Kun jij net zo goed zingen als Beyoncé of Justin Timberlake? Dan is Salon Tropicana dé plek om dat aan iedereen te laten horen!

 

PARELTJE ONDER DE KARAOKEBARS

Salon Tropicana is niet groot en bij binnenkomst is de bar dan ook niet te missen. Het is een goede plek om jezelf voor het karaoke wat moed in te drinken. Salon Tropicana is echte karaokebar, en dus niet een bar die eens per week een karaokeavond organiseert. Dat zie je terug aan de liedjeskeuze. Het karoakeboek is bijna niet te tillen; alleen met het doorbladeren van het boek ben je al de hele avond zoet. Laat je inspireren door de vaste gasten die hits van de aflopen jaren vol overgave zingen. Of bedenk vooraf of je een gouwe ouwe van de Spice Girls wilt zingen, of toch liever iets van Nielson.

 

 

UIT VOLLE BORST MEEZINGEN

Heb je in het karaokeboek een liedje gespot dat je wilt zingen? Schrijf het nummer dan op een briefje en lever het in aan de bar. Terwijl je wacht totdat je aan de beurt bent, bestel je hier meteen een drankje. Alle drankjes bij Salon Tropicana zijn fijn geprijsd en de sfeer is hartstikke gezellig. Je mag zo vals zingen als je zelf wilt. Vind je het toch een beetje eng om zelf de microfoon te pakken? Dan zing je toch gewoon uit volle borst mee met de vele anderen die het podium betreden?

 

LEUKE PLEK VOOR EEN FEESTJE

Een avondje karaoke is ook een leuke afsluiter van een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of verjaardag. Het is anders dan anders, en er zijn altijd wel een paar zangfanaten binnen de groep die geen aanmoediging nodig hebben. Lachen! De rest geniet van de optredens van de anderen en zo heb je allemaal een onvergetelijke avond. Ben je met een groep van meer 25 personen? Dan is het wel aan te raden om vooraf te reserveren. Salon Tropicana is niet heel groot, en het zou zonde zijn als er te weinig plek is.