Makelaar Berkel en Rodenrijs | kopen, verkopen en taxeren

Bij de grootste aankoop van je leven kun je professionele begeleiding goed gebruiken. Dat is hoe wij erover denken.

Zoek je een makelaar in Berkel en Rodenrijs? Een makelaar die gespecialiseerd is in deze omgeving, de prijzen kent en die al honderden mensen heeft geholpen bij het aankopen of verkopen van hun woning?

 

Wij van Max Makelaars in Berkel en Rodenrijs gaan je helpen. Dit doen we door heel het proces inzichtelijk en ook begrijpelijk voor je te maken. Voor jou is het nieuw maar het is ons vak. Al meer dan 20 jaar!

 

Een woning kopen of verkopen doe je namelijk met iemand die je vertrouwt. En dat vertrouwen begint als jij volledig begrijpt welke keuzes er gemaakt worden. Bij ons weet je wat je krijgt omdat onze dienstverlening duidelijk en transparant is.

kennismakingsgesprek Makelaar Berkel en Rodenrijs
kantoor Makelaar Berkel en Rodenrijs

Max Makelaars Berkel en Rodenrijs – Wie zijn wij?

Als je weinig ervaring hebt met het werk van een makelaar, kan je voor een moeilijke keuze staan. Want waar let je op? Is het belangrijk hoe groot het makelaarskantoor is? Hoeveel woningen het kantoor al heeft verkocht? Of ga je af op een goede recensie van een vriend?

 

Wij van Max Makelaars Berkel en Rodenrijs weten voor welke keuze je staat. En die keuze is zeker geen makkelijke. Daarom vertellen wij graag iets meer over wie we zijn.

Als makelaar in Berkel en Rodenrijs opvallen door klein te blijven

In een tijd waar woningen als ‘warme broodjes’ over de toonbank gaan, is het voor ons topdrukte. In die topdrukte zie je vaak dat de service die makelaarskantoren verlenen, verzwakt. Daardoor verslechtert het algemene imago van makelaars. Dit zien wij al 12 jaar in dezelfde golfbeweging herhalen.

 

Ons motto is in die 12 jaar echter niet veranderd: Wij weten hoe belangrijk het voor je is. Daarmee bedoelen we dat elk aankoop- of verkooptraject de aandacht moet krijgen die het verdient, ongeacht wat er zich op de markt afspeelt.

 

Die instelling heeft er voor gezorgd dat we in de omgeving van Berkel en Rodenrijs een sterke naam hebben opgebouwd. We kiezen er bewust voor om een compact makelaarskantoor te blijven zodat we onze belofte altijd kunnen nakomen. Wij leveren altijd maatwerk!

 

En met kantoren in Bergschenhoek en Rotterdam, hebben we een groot werkgebied en kunnen we zowel specialisme in de grote stad, als in heel Lansingerland bieden.

 

Het team van Makelaar Berkel en Rodenrijs
je huis kopen of verkopen met Makelaar Berkel en Rodenrijs

Je woning laten verkopen door Max Makelaars Berkel en Rodenrijs

Je woning verkopen is iets dat je niet dagelijks doet. Daarom kan het spanning met zich meebrengen en veel vragen oproepen. Het aanstellen van de juiste makelaar is erg belangrijk om die spanning weg te nemen en alle vragen in simpele taal te beantwoorden.

 

Als je nog met vragen zit, heeft de makelaar meestal zijn werk niet goed gedaan. Daarom willen wij jou zo veel mogelijk betrekken bij de verkoop. Ons eenvoudige stappenplan laat je zien welke stappen wij nemen als jij je woning door ons wilt laten verkopen.

1. Kennismaken, adviseren en al jouw vragen beantwoorden

Om je woning te kunnen verkopen, vinden wij het belangrijk dat we eerst bij jou thuis langskomen om kennis te maken. Tijdens dit kennismakingsgesprek leren we jou beter kennen en brengen we je wensen in kaart.

 

Als je vragen hebt, nemen we uitgebreid de tijd om deze te beantwoorden. We vinden het namelijk heel belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en de juiste beslissing neemt om met ons samen te werken.

 

Het kennismakingsgesprek is naast kennismaken ook bedoeld om alvast de waarde van je woning vast te stellen. Deze waarde stellen wij onofficieel vast in een waardebepaling. Nadat je weet hoeveel je woning (ongeveer) waard is, leggen wij aan je uit wat de verkoopstrategie wordt om je woning zo snel mogelijk te verkopen. Tot slot doen wij een courtage voorstel. De courtage is de vergoeding die wij ontvangen voor het verkopen van je woning.

 

Als er na het kennismakingsgesprek blijkt dat er toch geen klik tussen ons is, dan brengen wij voor dit traject geen kosten in rekening. Je woning verkopen doe je het liefst met iemand waar je een goed gevoel bij hebt.

adviesgesprek met Makelaar Berkel en Rodenrijs

Wat is een waardebepaling?

2. Je woning op de markt zetten

Als je hebt besloten om ons de opdracht te geven om je woning te verkopen, gaan wij aan de slag om de nodige marketingmaterialen te maken. Deze marketingmaterialen zullen minimaal bestaan uit teksten, foto’s, video’s en plattegronden van je woning. Over andere mogelijkheden informeren wij je graag.

 

Deze worden zowel op onze website, social media kanalen, als op de website van Funda geplaatst. Naast de online marketing werkzaamheden die we uitvoeren, kunnen we ook aanspraak maken op ons grote ‘offline netwerk’ om de verkoop van je woning zo snel mogelijk te laten verlopen.

3. Bezichtigingen en onderhandelingen

Bezichtigingen vinden niet altijd doordeweeks plaats omdat potentiële kopers dan vaak aan het werk zijn. Daarom zijn wij voor bezichtigingen ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar om kandidaten in je woning rond te kunnen leiden.

 

Wanneer wij een potentiële koper hebben gevonden, voeren wij namens jou de onderhandelingen. Jij bepaalt natuurlijk zelf voor welke prijs en tegenover welke voorwaarden jij je woning wilt verkopen. Wij blijven altijd in dienst van jou.

 

Is er sprake van een onderhandeling wanneer ik een bod heb geplaatst?

je huis verkocht met behulp van Makelaar Berkel en Rodenrijs

4. Afhandeling

Wanneer zowel jij als de koper van jouw woning tevreden is met de prijs en de voorwaarden, volgt er een mondelinge overeenkomst. Deze mondelinge overeenkomst is nog niet rechtsgeldig. In nederland kennen wij het schriftelijkheidsvereiste, wat zoveel betekent als dat de koop pas definitief is, zodra er getekend is.

 

Na deze mondelinge overeenkomst worden dus zo snel mogelijk alle juridische documenten opgemaakt en schakelen wij de notaris in. Bij elke kleine en grote stap, houden we je op de hoogte.

 

Na het papierwerk in orde gemaakt te hebben, is jouw woning definitief verkocht. Gefeliciteerd!

Waarom zou je een woning kopen met hulp van Max Makelaars Berkel en Rodenrijs?

Wat is nog het nut van een makelaar als je het kopen van een woning in Berkel en Rodenrijs ook zelf kan? Dat is een vraag die veel online makelaars via reclames herhalen.

 

Het is geen verkeerde vraag om te stellen, want aankopen lijkt heel eenvoudig. Je stelt je maximale budget op, leest de voorwaarden goed door en je begint met bieden.

 

Maar toch zijn er in een aankoopproces veel momenten waarop je (on)bewust beïnvloed kan worden. Mensen nemen namelijk vrijwel alle beslissingen (95%) op basis van emotie. Ook de aankoop van een nieuwe woning, ook al denk je zelf van niet.

 

Het is de taak van de verkopende makelaar om hier slim op in te spelen. En voordat je het weet heb je een handtekening gezet onder een verkoopcontract waar je eigenlijk niet 100% achter staat. Niet echt een geruststellend gevoel bij één van de grootste uitgaven van je leven.

 

Door ons als aankoopmakelaar aan te stellen, kan je op een veilige manier verliefd worden op je woning. Wij zorgen ervoor dat je geen emotionele beslissing neemt waar je later spijt van krijgt en voeren voor jou de onderhandelingen uit. Jij het gevoel wij de zakelijkheid.

 

Het klopt dat aankoopbemiddeling je geld kost, maar wij draaien het juist om. Wij durven daarom met volle overgave te zeggen dat wij als aankoopmakelaar je juist geld besparen!

Waarom zou je een woning kopen met hulp van Max Makelaars Berkel en Rodenrijs?
taxatie en waardebepaling Makelaars Berkel en Rodenrijs?

Wij voeren taxaties en gratis waardebepalingen uit!

Als je wilt weten wat je woning waard is omdat je bijvoorbeeld plannen hebt om te verhuizen, komen we graag langs om de waarde van je woning te vast te stellen. Dit kunnen wij doen door een waardebepaling of taxatie uit te voeren.

 

1. Gratis waardebepaling

Een waardebepaling geeft een indicatie van wat je woning op dat moment waard is. Het is geen officieel document dat je aan de bank kunt overhandigen om je financiering compleet te maken. Maar na de waardebepaling weet je wel ongeveer wat je huis oplevert. Dit kan je helpen om een financieel overzicht te maken als je verhuisplannen hebt.

 

2. Taxatierapport

Wanneer je besluit te verhuizen, moet je in veel gevallen van je nieuwe woning een taxatierapport aan de bank kunnen laten zien. Na een uitvoerige inspectie, wordt dit rapport samengesteld door een van onze taxateurs.

 

Niet elke taxateur geeft je hetzelfde taxatierapport. Dit kan enorm verschillen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in de regio Rotterdam en Lansingerland, zijn wij in staat om het taxatierapport van jouw woning in deze regio zeer accuraat samen te stellen. Onze certificeringen bij het NWWI en bij Vastgoedcert zijn een bevestiging van onze bekwaamheid. Wij doen dit immers al 20 jaar!

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of contactformulier.

Verkoop of koop je woning met behulp van makelaar Berkel en Rodenrijs Max makelaars

Zoek je een ervaren makelaar in Berkel en Rodenrijs die geen moeilijke makelaarstaal spreekt, genoeg tijd voor je heeft en gespecialiseerd is in de regio Rotterdam en Lansingerland?

 

Neem dan vandaag nog contact met ons op

 

Telefoonnummer: 010 – 422 4000