Makelaar Bleiswijk voor taxeren, kopen en verkopen

Bij de grootste aankoop van je leven kun je professionele begeleiding goed gebruiken. Dat is hoe wij erover denken.

Een makelaar in Bleiswijk heb je zo gevonden. Maar hoe weet je of die makelaar ook geschikt is om zo snel en goed mogelijk een woning aan te kopen, te verkopen of te taxeren? Als iedereen claimt de beste te zijn, is het vaak lastig zoeken en vergelijken.

 

Als iedereen zegt de beste te zijn, moet je vooral naar je gevoel luisteren. Een woning kopen of verkopen doe je namelijk het liefste met een makelaar die je vertrouwt en waarbij het gevoel goed is.

 

Omdat we meer dan 20 jaar ervaring hebben in het aankopen, verkopen en taxeren van woningen in Bleiswijk en omgeving, weten wij dat als jij volledig achter je keuze staat, het aankoop of verkoopproces veel prettiger verloopt. Daarom stellen wij ons graag voor en vertellen we hoe wij werken zodat je een goede indruk van ons krijgt.

 

kennis maken met Makelaar Bleiswijk
kantoor Makelaar Bleiswijk

Waarom kiezen voor Max Makelaars uit Bleiswijk?

Alhoewel de kwaliteit van makelaars enorm kan verschillen, is elke makelaar uit Bleiswijk in staat om een woning voor je aan te kunnen kopen, te verkopen of te taxeren.

 

Wat maakt een makelaar dan uniek? Wat een makelaar uniek maakt, is de service die hij verleent. Vooral in drukke tijden zien we om ons heen dat de aandacht van makelaars verzwakt. Afspraken worden niet nagekomen en er wordt vaak gedacht aan het maken van winst in plaats van het verlenen van service.

Wij zien dit al 20 jaar met dichtgeknepen ogen aan, maar geven graag een tegengeluid. Daarom hebben we al 20 jaar dezelfde filosofie: “Wij weten hoe belangrijk het voor je is.”

 

Omdat je als makelaar elke dag woningen koopt en verkoopt, kan het snel routinewerk worden. Wij willen alleen de voordelen van dit routinewerk en niet de nadelen. Elke dag beseffen we ons dat een aankoop of verkoop een grote impact op jou heeft.

 

Het is voor ons daarom belangrijk om service te blijven verlenen, hoe druk het nu ook op de markt is. Dit gaat voor ons het beste als we klein blijven. Het is daarom een bewuste keuze geweest om 20 jaar lang klein te blijven zodat elke aankoop- of verkooptraject de aandacht krijgt die het verdient.

 

En met kantoren in Bergschenhoek en Rotterdam, hebben we een groot werkgebied en kunnen we zowel specialisme in de grote stad, als in heel Lansingerland bieden.

 

het team van Makelaar Bleiswijk
je huis verkocht met behulp van makelaar bleiswijk

Zo verkoop jij je woning in Bleiswijk via Max Makelaars

In de 20 jaar dat we bestaan, kunnen we de stappen die bij de verkoop van een woning komen kijken wel dromen. Tegelijkertijd beseffen wij ons dat dit niet voor iedereen het geval is.

 

Een gemiddeld persoon verhuist namelijk 1 keer elke 10 jaar en heeft daarom veel minder tijd om alles over de verkoop van een woning te weten te komen. Daarom vinden wij het belangrijk om alles zo simpel mogelijk voor je te houden, spreken we eenvoudige taal en nemen wij je zoveel mogelijk mee in het verkoopproces. Bij ons ziet het verkoopproces er altijd als volgt uit:

1. Het kennismakingsgesprek

Omdat je niet elke dag een woning verkoopt, kan er veel op je afkomen. Na het uitnodigen van ons als makelaar, komen we daarom graag bij jou op locatie langs. Dit doen we niet alleen om kennis te maken, maar ook om je wensen in kaart te brengen en de waarde van je woning te bepalen.

 

Nadat wij een indicatieve waardebepaling van je woning hebben gegeven, doen wij je ook een courtage (kosten) voorstel en vertellen wij wat wij doen om de woning te verkopen.

 

Als je tijdens het kennismakingsgesprek een goed gevoel hebt overgehouden, verkopen wij graag je woning. Als er geen klik is tussen ons, dan brengen wij natuurlijk geen kosten in rekening. Je wilt natuurlijk wel je woning verkopen met iemand waar je een goed gevoel bij hebt. Dat begrijpen wij maar al te goed.

adviesgesprek met makelaar bleiswijk

Wat is een waardebepaling?

2. Aan de slag om jouw woning te verkopen

Als het courtage voorstel je bevalt, de voorwaarden zijn besproken en de verkoopstrategie helemaal duidelijk is, gaan we je woning verkopen. Om dit succesvol te doen, hebben we een aantal marketingmiddelen zoals foto’s, video’s, plattegronden en teksten nodig.

 

Omdat bij de verkoop van een woning vrijwel alle marketingmiddelen denkbaar zijn, informeren we je graag over de uitgebreide mogelijkheden.

 

De marketingmiddelen zijn bedoeld om je woning te laten opvallen op onze website, Funda en op onze social media kanalen. Ook ons grote offline netwerk wordt ingezet om je woning zo snel mogelijk voor een goede prijs te verkopen.

3. Bezichtigingen en onderhandelingen

Als we geïnteresseerden voor de woning hebben gevonden, is het onze taak om ze de woning te laten zien. Omdat overdags de meeste mensen werken, plannen we ook bezichtigingen in het weekend of in de avonduren. Soms worden deze kijkmomenten zo druk bezocht dat we ze zelfs in meerdere delen opsplitsen.

 

Als een of meerdere geïnteresseerden jouw woning graag willen kopen, voeren we namens jou de onderhandelingen. Van te voren hebben we dan al samen besproken wat de voorwaarden zijn om jouw huis te mogen verkopen. Wij blijven altijd in dienst van jou en niet andersom. Daarom houden we jou ook bij elke stap op de hoogte.

Is er sprake van een onderhandeling wanneer ik een bod heb geplaatst?

je huis kopen of verkopen met makelaar bleiswijk

4. Het papierwerk

Als het bod van een van de potentiële kopers je aanstaat en de prijs en de voorwaarden zijn besproken is het belangrijk om zo snel mogelijk de papieren in orde te maken. Wij stellen de benodigde juridische documenten op en zijn contactpersoon met de notaris die de woning uiteindelijk zal overdragen. Na het zetten van de handtekeningen is je woning definitief verkocht. Gefeliciteerd!

Wil je een woning kopen in Bleiswijk? Laat ons je dan als makelaar ondersteunen

Is het aankopen van een nieuwe woning echt zo moeilijk? Dat is de vraag die veel Nederlanders zichzelf stellen als zij op het punt staan om een woning aan te kopen.

 

Het is geen slechte vraag om te stellen, want een woning kopen lijkt in de eerste instantie niet moeilijk. Maar toch hebben veel mensen spijt na de koop. Dat komt omdat ze 9 van de 10 keer onbewust te veel emotioneel betrokken zijn geraakt bij de verkoop.

 

“Had ik maar een aankoopmakelaar ingeschakeld”

 

Wij durven te zeggen dat een aankoopmakelaar je juist geld bespaart. Dat komt omdat wij als aankoopmakelaar totaal niet emotioneel betrokken zijn bij de koop van jouw woning. Voor ons is het een zakelijke transactie waarin wij een zo goed mogelijke deal voor jou willen forceren.

 

Wij zorgen er voor dat je geen miskoop doet en verliefd kan worden op je woning terwijl wij de rationele noodzakelijke zaken voor je regelen.

wij zijn je aankoopmakelaar en makelaar bleiswijk
makelaar bleiswijk helpen je met het kopen van je droomwoning

Wat is jouw woning in Bleiswijk waard?

Heb je plannen om te verhuizen en wil je er achter komen hoeveel je woning waard is? We komen graag bij je langs.

 

De gratis optie: een waardebepaling
Als je wilt weten hoeveel je woning waard is omdat je verhuisplannen hebt, of je wilt graag een financieel overzicht maken, dan kan je door ons gratis de waarde van je woning laten bepalen.

 

Met een gratis waardebepaling kun je verder niks. Het is daarom alleen bedoeld om de waarde van je woning te weten te komen. Als je een officieel document nodig hebt, dat je aan de bank kunt laten zien, dan komen we graag langs om een taxatierapport op te maken.

 

De betaalde optie: een taxatierapport
Ga je een woning kopen of wil je je woning laten verzekeren? Dan heb je een officieel taxatierapport nodig. Dit taxatierapport is een officieel document dat door banken wordt erkend.

 

Een taxatierapport wordt opgemaakt door een taxateur.

Om kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, zijn er verschillende registers opgezet. Deze registers controleren of taxateurs capabel zijn om een taxatie te kunnen uitvoeren. Wij zijn daarom gecertificeerd bij NRVT en Vastgoedcert en valideren onze rapporten altijd bij NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of contactformulier.

Heb je een makelaar in Bleiswijk nodig?

Met meer dan 20 jaar ervaring, kunnen wij zeggen dat we zowel de buurt, de mensen als de omgeving van Bleiswijk op ons duimpje kennen. Wil je een woning kopen of juist verkopen? Geef ons dan een belletje of stuur ons een mail.

 

Neem dan vandaag nog contact met ons op

 

Telefoonnummer: 010 – 422 4000