Makelaar Rotterdam Hillegersberg | taxeren, kopen en verkopen

Bij de grootste aankoop van je leven kun je professionele begeleiding goed gebruiken. Dat is hoe wij erover denken.

Als je zoekt naar een makelaar in Hillegersberg Rotterdam heb je de keuze uit tientallen makelaars. Makelaars die stuk voor stuk claimen de beste te zijn. Maar wat zegt je gevoel? Dat is de vraag die we veel woningkopers en verkopers stellen wanneer zij voor deze moeilijke keuze staan.

 

Door 20 jaar ervaring in de regio Rotterdam Hillegersberg kunnen wij ons met recht een regionale specialist noemen. Een specialist die al vele woningen in Rotterdam Hillegersberg heeft verkocht.

 

Wij snappen heel goed dat je je woning niet aankoopt of verkoopt met een makelaar waar jij geen goed gevoel bij hebt. Daarom willen we ons graag voorstellen zodat je begrijpt wie wij zijn en hoe onze werkwijze in elkaar steekt.

kennismaken met Makelaar Rotterdam Hillegersberg
kantoor Makelaar Rotterdam Hillegersberg

Max Makelaars: de specialist in Rotterdam Hillegersberg

Als je hulp nodig hebt bij het aankopen of juist verkopen van je woning, is het verstandig om een makelaar in de arm te nemen. Omdat er vaak tientallen en soms wel honderd verschillende makelaarskantoren zijn, is het vaak moeilijk om een keuze te maken. Kijk je bijvoorbeeld naar de grootte van het kantoor? Vraag je naar het aantal woningen dat de makelaar totaal verkocht heeft? Of vind je ervaring het belangrijkste?

 

Een goede graadmeter vinden om voor de juiste makelaar te kiezen, is vaak lastig. Voor kopers of verkopers die voor ons kiezen, komt het vaak neer op een klik. Daarom vertellen wij graag hoe we het liefst zaken doen en wat je van ons kunt verwachten.

Misschien wel het kleinste makelaarskantoor in de omgeving van Rotterdam Hillegersberg

Als kantoor klein zijn, is iets waar we trots op zijn. Het is namelijk een bewuste keuze. Die keuze komt voor uit het willen blijven leveren van topservice.

 

Onderzoeken laten zien dat het imago van makelaars wel een boost kan gebruiken. Dit komt, denken wij door de golfbeweging die zich op de markt afspeelt. Op de piek van deze golf is het topdrukte voor makelaars. Hierdoor worden er soms afspraken niet nagekomen en wordt er vaak gedacht aan het eigen gewin.

 

Terwijl het nog steeds gaat om de koop of verkoop van jouw woning. Misschien wel de grootste aankoop in een mensenleven.

 

Onze slogan is daarom: Wij weten hoe belangrijk het voor je is.

 

Daarmee willen we zeggen dat bij ons elk aankoop- of verkooptraject de aandacht krijgt die het verdient. Ongeacht hoe druk de markt is. Dat is al jaren onze kracht geweest en heeft er voor gezorgd dat we al meer dan 20 jaar actief zijn.

En met kantoren in Bergschenhoek en Rotterdam, hebben we een groot werkgebied en kunnen we zowel specialisme in de grote stad, als in heel Lansingerland bieden.

 

het team van Makelaar Rotterdam Hillegersberg
je huis kopen of verkopen Makelaar Rotterdam Hillegersberg

Je woning uit Rotterdam Hillegersberg verkopen? Wij vertellen je wat erbij komt kijken.

Als we de cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek moeten geloven, verhuist een gemiddelde Nederlander zo’n zeven keer in zijn leven. Dat is ongeveer één keer elke tien jaar.

 

Als we dit cijfer aanhouden, zijn er in een mensenleven gemiddeld gezien maar een paar momenten om ervaring op te doen over de verkoop van een woning. En als je vervolgens na 10 jaar verhuist, kun je al weer een hoop vergeten zijn.

 

Wij beseffen ons maar al te goed dat je niet elke dag een woning verkoopt. Daarom willen we het graag simpel voor je houden. Simpel betekent voor ons dat we zo veel mogelijk eenvoudige taal spreken en jou stap voor stap meenemen in het proces.

 

Hierdoor verdwijnen spanningen die je hebt, doordat je precies weet wat er te gebeuren staat. Hieronder hebben we uiteengezet hoe zo’n verkoopproces bij ons er uit ziet:

1. Jou leren kennen, je wensen leren begrijpen en de waarde van je woning in kaart brengen.

Je woning verkopen is spannend. Hoe je het ook went of keert. Het gaat waarschijnlijk om één van de grootste verkopen in je leven. Daarom vinden we het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen.

 

Dit doen we het liefst bij jou thuis. Omdat we dan direct de waarde van de woning kunnen vaststellen. Tijdens deze kennismaking nemen we de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en je wensen in kaart te brengen.

 

Als wij je woning inspecteren, kunnen we je direct een indicatie geven hoeveel je woning waard is. Dit bedrag is een indicatief bedrag omdat alleen tijdens een taxatie de waarde van de woning officieel vastgesteld kan worden

 

Wanneer je van ons te horen krijgt hoeveel je woning waard is, doen wij je direct een courtage voorstel en vertellen je hoe wij de verkoopstrategie voor ons zien. De courtage kan je zien als een vergoeding die wij krijgen als wij je huis met succes verkopen.

 

Als blijkt dat je tijdens het kennismakingsgesprek geen goed gevoel bij ons krijgt, dan brengen wij natuurlijk geen kosten in rekening. Een woning verkopen doe je namelijk niet met iemand waar je geen goed gevoel bij hebt, maar met iemand die je kan vertrouwen.

adviesgesprek Makelaar Rotterdam Hillegersberg

Wat is een waardebepaling?

2. Jouw woning aanbieden

Wanneer je definitief voor ons als makelaar heb gekozen, zorgen wij dat we het verkoopproces starten. We gaan zo snel mogelijk aan de slag met het maken van foto’s, video’s, plattegronden en teksten van je woning. Dit is slechts de basis van wat er mogelijk is. Over andere mogelijkheden, informeren we je graag.

 

Al deze marketingmaterialen zetten wij in, om je woning te promoten op onze website, op onze social media kanalen en op Funda. Naast de online marketing maken we ook aanspraak op ons grote offline netwerk om jouw woning te verkopen. In de afgelopen 20 jaar is dit netwerk een belangrijke factor gebleken bij de verkoop van verschillende woningen in Rotterdam Hillegersberg.

3. Bezichtigingen inplannen & onderhandelingen voeren

Als er interesse in je woning is, willen de potentiële kopers vaak eerst de woning zien voordat ze hem besluiten te kopen. Hiervoor plannen wij de bezichtigingen in. De bezichtigingen en rondleidingen worden in tijden van drukte vaak gegeven met meerdere potentiële kopers tegelijk. En omdat veel van deze potentiële kopers doordeweeks aan het werk zijn, plannen wij daarom ook bezichtigingen in het weekend en in de avonduren.

 

Als blijkt dat een potentiële koper jouw woning graag wilt kopen, dan voeren we namens jou de onderhandelingen. Voor deze onderhandelingen hebben we met jou goed besproken hoe groot onze ‘speelruimte’ is. Wij blijven altijd in dienst van jou. Daarom gebeurt er ook niks zonder dat jij daarvan op de hoogte bent.

Is er sprake van een onderhandeling wanneer ik een bod heb geplaatst?

Makelaar Rotterdam Hillegersberg: we helpen je met het verkopen van je woning

4. Afhandeling

Als jij tevreden bent met het bod van de potentiële koper en de voorwaarden besproken zijn, volgt er vaak een mondelinge overeenkomst. Om je woning definitief te verkopen, moet deze mondelinge overeenkomst omgezet worden naar een schriftelijke overeenkomst.

 

Voor deze schriftelijke overeenkomst schakelen wij de hulp van de notaris in. Hij maakt de juridische papieren in orde zodat de koop compleet gemaakt kan worden.

 

Na de handtekening van de kopende partij is jouw woning definitief verkocht. Gefeliciteerd!

Laat Max Makelaars Rotterdam Hillegersberg je helpen bij het aankopen van een woning.

Hoe moeilijk kan het aankopen van een nieuwe woning zijn? Je stelt een maximaal budget op, voert zelf de onderhandelingen en bepaalt van te voren wat je wensen zijn.

 

Vaak is het aankopen zelf heel eenvoudig. Je gaat akkoord met voorwaarden en een prijs en na wat papierwerk is de woning voor jou. Maar pas na de aankoop komen mensen er vaak achter dat ze niet helemaal hebben vastgehouden aan de afspraken die ze eerder met zichzelf hebben gemaakt.

 

Omdat we al meer dan honderd mensen hebben geholpen met de aankoop van hun nieuwe woning, weten we precies wanneer jij deze fouten dreigt te maken.

 

Bij misschien wel de grootste aankoop in je leven wil je juist niet emotioneel betrokken zijn. Maar is een aankoopmakelaar het geld dan wel waard? Wij durven te zeggen dat een aankoopmakelaar je juist geld bespaart in plaats van kost.

 

Wij zorgen er voor dat je geen kat in de zak koopt, voeren de onderhandelingen voor je en bewaken de afspraken die je met jezelf hebt gemaakt. Op die manier kan jij verliefd worden op je nieuwe woning en geven wij aan wanneer je emotionele beslissingen dreigt te nemen waar je later spijt van gaat krijgen.

wij helpen je met het verkopen of kopen van je woning: Makelaar Rotterdam Hillegersberg
huis kopen of verkopen. Makelaar Rotterdam Hillegersberg helpt je hierbij

Kom snel te weten wat jouw woning waard is.

Als je plannen hebt om te verhuizen en je wilt graag weten wat je woning waard is, kunnen we bij je langskomen om de waarde van je woning te bepalen. Er zijn twee manieren om achter de waarde van je woning te komen:

 

1. Gratis waardebepaling

Je kunt door ons de waarde van je woning gratis laten bepalen. Dit noemen wij een waardebepaling. Tijdens deze waardebepaling inspecteren wij je woning en laten je weten hoeveel je woning waard is. Met een waardebepaling heb je geen officieel document in handen die je kunt overleggen aan de bank, maar heb je wel een idee hoeveel de huidige marktwaarde van je woning is.

 

2. Betaald taxatierapport

In verschillende situaties, zoals bijvoorbeeld bij de koop van een woning of bij het laten verzekeren van een woning heb je een taxatierapport nodig. Dit rapport is een officieel rapport waarin we uitgebreid de waarde van je woning bepalen.

 

Omdat niet elke taxateur een accurate taxatiewaarde zal bepalen, is het belangrijk dat je de taxatie laat uitvoeren door een makelaar die gespecialiseerd is in de regio. Met ons kantoor in Rotterdam, hebben wij in de afgelopen 20 jaar al vele woningen in Hillegersberg mogen taxeren. Dit komt omdat we de regio, de mensen en de omgeving kunnen dromen. Dat resulteert in een accurate taxatiewaarde en een professioneel taxatierapport. Onze certificeringen bij het NWWI en bij Vastgoedcert zijn een bevestiging van onze bekwaamheid. Wij doen dit immers al 20 jaar!

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of contactformulier.

Makelaar Rotterdam Hillegersberg Kopen of verkopen

Zoek je een makelaar met 20 jaar ervaring die de mensen, de buurt en de omgeving in Rotterdam Hillegersberg goed kent? Een makelaar die ruimschoots de tijd neemt voor elk koop- en verkooptraject?

 

Neem dan vandaag nog contact met ons op

 

Telefoonnummer: 010 – 422 4000