Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Abraham Kuyperlaan 104 b, ROTTERDAM

appartement

Over de Abraham Kuyperlaan 104 b

Welkom in de Abraham Kuijperlaan, gelegen in het hart van de wijk Blijdorp/ Bergpolder; dé wijk waarin de gezelligheid van de stad wordt gecombineerd met groen. Dit onwijs leuke benedenhuis is ideaal voor mensen die willen genieten van de diverse facetten van Rotterdam: een heerlijk 2-3 kamer appartement met fantastische tuin op het zuiden, leuk ... lees verder

vraagprijs € 300.000,00 kosten koper

benedenwoning, appartement

Abraham Kuyperlaan 104 b
3038 PP ROTTERDAM

Welkom in de Abraham Kuijperlaan, gelegen in het hart van de wijk Blijdorp/ Bergpolder; dé wijk waarin de gezelligheid van de stad wordt gecombineerd met groen. Dit onwijs leuke benedenhuis is ideaal voor mensen die willen genieten van de diverse facetten van Rotterdam: een heerlijk 2-3 kamer appartement met fantastische tuin op het zuiden, leuk keukentje en een badkamer met ligbad. Kijk je mee?

Indeling:

Entree, hal met tochtportaal. Toegang tot masterbedroom (3.67 x 3.13) aan de straatzijde. Grenzend aan de Masterbedroom is een handige tweede kamer gebouwd, welke goed dienst kan doen als studeer-, of kinderkamer.

Ruime en lichte woonkamer van ca. 20 m2 met dubbele deuren naar de waanzinnige achtertuin.

Parallel aan de woonkamer ligt de keuken die tevens over een eigen tuindeur beschikt. Via de woonkamer ook toegang tot de badkamer. welke is uitgerust met ligbad (met douche), toilet en wastafelmeubel. Op de gang treft je de aansluiting voor de wasmachine.

De tuin is gesitueerd op het zuiden, waardoor deze – als het weer meezit – altijd zonnig is!

Kenmerken:
– Woonoppervlakte 56m2
– Prachtig diepe tuin op het Zuiden
– Woning dient nog gesplitst te worden, maar procedure loopt al)
– VvE in oprichting als onderdeel van splitsing
– Bij deze woning is de ouderdomsclausule van toepassing
– Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing
– Bij deze woning is de niet zelfbewoningsclausule van toepassing
– Voor dit object is een projectnotaris van toepassing

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 300.000,00
  • Soort object: benedenwoning
  • Woonoppervlakte: 56
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 1933