Taxeren door Max

Een taxatie is niet alleen een administratieve noodzakelijkheid

Als je gaat verhuizen moet je in de meeste gevallen een taxatierapport van de nieuwe woning aan de bank kunnen laten zien. Dit taxatierapport wordt na een uitvoerige inspectie van de woning samengesteld door een taxateur.

 

Elke taxateur kan een woning taxeren. Maar de kwaliteit en de voorwaarden van een taxatie kunnen nogal verschillen. Die verschillen liggen meestal in de prijs, tijd, het lokaal specialisme en de certificering van de taxateur. Allemaal zaken die belangrijk zijn voor een goede taxatie.

 

Een taxatie is belangrijk. Zo belangrijk dat wij ons bij 2 onafhankelijke instanties (NWWI & VastgoedCert) hebben laten certificeren en ook door de overheid worden gecontroleerd. Om jou een goede beslissing te laten maken hebben wij ook onze andere voordelen voor je op een rijtje gezet:

 

  • Binnen 2 dagen een taxatierapport in huis
  • Voordelig tarief
  • Specialisme in Rotterdam en Lansingerland
  • Groot werkgebied in Rotterdam e.o. (+20 km straal)
  • VastgoedCert en NWWI gecertificeerd

Over stichting vastgoedcert

Stichting VastgoedCert is in 2004 voortgekomen uit de voormalige vakbekwaamheidregisters van de Stichting Certificatie en Registratie Makelaar-Taxateurs o.z. (CRMT), de Stichting Register Taxateurs (SRT), het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT) en de Stichting WOZ. Het is een onafhankelijk en branchebreed platform dat zorgt voor de registratie van gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid. Zie ook: www.vastgoedcert.nl

Over NWWI

Het Nederlands WoningWaardeInstituut, afgekort NWWI, is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. Zie ook: www.nwwi.nl