JE WONING VERKOPEN

Vertrouw je ons?

Wanneer je je woning wilt verkopen gaan er een hoop dingen door je hoofd heen. Weet de makelaar wel voldoende over mijn regio? Heeft hij mijn wensen wel begrepen? En heeft hij wel op tijd de juiste koper voor me? En het belangrijkste … vertrouw ik hem om mijn woning te verkopen?

 

Het gevoel moet dus goed zijn, vooral in een tijd waar iedereen beweert de beste te zijn. Wanneer je met onbeantwoorde vragen zit is dat meestal geen goed teken. Wij betrekken jou daarom zo veel mogelijk bij de verkoop van je woning en dat doen wij aan de hand van ons eenvoudige stappenplan.

1. Wij adviseren jou en beantwoorden eerst al je vragen


Als je van plan bent om je woning te verkopen, komen wij bij je langs om kennis te maken, al jouw vragen te beantwoorden en gratis de waarde van je woning te bepalen. Wij bedenken voor jouw specifieke woning de verkoopstrategie en doen je een courtage-voorstel. Is er geen klik tussen ons? Geen probleem. Het moet voor jou goed aanvoelen. Het gaat natuurlijk om de verkoop van jouw woning.

2. De marketing van je woning

Als er een klik is, gaan wij na de verkoopopdracht aan de slag om foto’s, video’s en plattegronden van je woning te maken. Deze worden geplaatst op onze website, op de website van Funda en op onze social media accounts. Natuurlijk zetten we ook ons grote ‘offline’ netwerk in bij de verkoop van jouw woning.

3. Bezichtigingen en onderhandelingen

Potentiële kopers zijn overdag meestal aan het werk. Vrij nemen is in de meeste gevallen voor hen geen optie. Daarom passen wij ons aan. Wij staan ‘s avonds en in het weekend klaar om kopers rond te leiden. Als we een geschikte kandidaat hebben gevonden, voeren wij namens jou de onderhandelingen, maar jij bepaalt. Wij geven jou alleen het beste advies.

4. De afhandeling

Ben jij tevreden en is de koper tevreden, dan volgt er een mondelinge overeenkomst. Daarna worden alle juridische documenten opgemaakt en nemen wij contact op met de notaris. Bij elke mijlpaal brengen we jou op de hoogte. En voor je het weet heb je je woning verkocht en ben je bij elke stap betrokken geweest.

 

Want wij weten hoe belangrijk het voor je is