Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Bergselaan 277 C, ROTTERDAM

appartement

Over de Bergselaan 277 C

Klussers opgelet! Wonen in de wijk Bergpolder, betekent wonen in een jonge en bruisende omgeving. De relatief kleine wijk herbergt dan ook veel leuke winkels en horecagelegenheden en een zwembad. Openbaar vervoer mogelijkheden zijn er volop. Bergpolder is tegen het stadcentrum van Rotterdam aangebouwd. De wijk Bergpolder is ontworpen in de ... lees verder

vraagprijs € 325.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Bergselaan 277 C
3038 CD ROTTERDAM

Klussers opgelet!
Wonen in de wijk Bergpolder, betekent wonen in een jonge en bruisende omgeving. De relatief kleine wijk herbergt dan ook veel leuke winkels en horecagelegenheden en een zwembad. Openbaar vervoer mogelijkheden zijn er volop. Bergpolder is tegen het stadcentrum van Rotterdam aangebouwd. De wijk Bergpolder is ontworpen in de typische jaren 30 bouwstijl. Wat staat voor ruimte en licht. Zo als ook deze woning aan de Bergselaan.
De bovenwoning aan deze gezellige straat biedt volop kansen om een waar paleis te creëren.

Indeling:
Begane grond:
Portiek met opgang naar de 3e verdieping

3e verdieping.
Via de opgang kom je uit op de 3e verdieping. Aan de rechterkant bevindt zich het toilet. Naast het toilet bevindt zich de keuken. Vanaf de keuken en achterkamer is er toegang tot het balkon. Het balkon op deze verdieping is gelegen in noordwestelijke richting. Tevens bevindt zich op deze verdieping een ruime, lichte woonkamer en is er nog een slaap (of studeerkamer) gelegen aan de voorzijde van de woning.

4e verdieping
Via de interne trap kom je bij de overloop van de vierde verdieping. Op deze verdieping zijn er twee slaapkamers met beide toegang op het zuidoostelijk gelegen balkon. De masterbedroom biedt toegang tot de badkamer. In de masterbedroom bevinden zich ook twee vaste kasten. De 4e verdieping beschikt ook over een toilet.

Algemeen:
– Bouwjaar 1933
– Woonoppervlakte 91m²
– Gelegen op eigen grond
– Energielabel D
– Oplevering kan spoedig
– VvE is in oprichting
– Bij deze woning is de ouderdomsclausule van toepassing
– Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing
– Bij deze woning is de niet zelfbewoningsclausule van toepassing

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 325.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 91
  • Aantal kamers: 5
  • Bouwjaar/-periode: 1933