Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Borgesiusstraat 7 A, ROTTERDAM

appartement

Over de Borgesiusstraat 7 A

Bergpolder, een verborgen juweel in Rotterdam, ademt een charmante sfeer uit met zijn groene lanen en historische architectuur. Ontdek pittoreske straten, lokale cafés en levendige markten. Met zijn mix van rust en levendigheid is Bergpolder een betoverende wijk waar je je meteen thuis voelt. Dit beneden appartement is een mooie vondst die het ... lees verder

vraagprijs € 250.000,00 kosten koper

benedenwoning, appartement

Borgesiusstraat 7 A
3038 TA ROTTERDAM

Bergpolder, een verborgen juweel in Rotterdam, ademt een charmante sfeer uit met zijn groene lanen en historische architectuur. Ontdek pittoreske straten, lokale cafés en levendige markten. Met zijn mix van rust en levendigheid is Bergpolder een betoverende wijk waar je je meteen thuis voelt. Dit beneden appartement is een mooie vondst die het beste van het stadse leven en rustige buitenruimte combineert. Mis deze kans niet om uw eigen stukje paradijs in Bergpolder te verkrijgen!

Indeling:

Entree, hal met toegang tot de diverse vertrekken, allemaal voorzien van een rustieke houten vloer. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning, met inbouwkast en wastafel. De kamer heeft een heerlijk lichtinval en heeft de volgende afmetingen: 2,78 x 4,42 meter. De kozijnen met deels glas-in-lood ramen geven dit vertrek precies die jaren ’30 charme.

In de hal is er een praktische waskast gerealiseerd onder de trap; goed afsluitbaar met vouw-deuren. Hiernaast is de beknopte badkamer, met toilet en volledig betegelde douche.

Keuken (afgesloten) met recht keukenblok is uitgevoerd met spoelbak, 4-pits gasfornuis, wasemkap en tafelmodel-koelkast.

Heerlijke woonkamer van maar liefst ca. 23 m2 met dubbele deuren naar de zonnige, diepe tuin met west-ligging.

Kenmerkend voor dit appartement:

– Woonoppervlakte: 48 m2
– VvE bijdrage: 75 /mnd
– Niet zelf bewoond clausule
– Projectnotaris van toepassing
– Ouderdomsclausule van toepassing

  • Vraagprijs: € 250.000,00
  • Soort object: benedenwoning
  • Woonoppervlakte: 48
  • Aantal kamers: 2
  • Bouwjaar/-periode: 1933