Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Coolhaven 28 D, ROTTERDAM

appartement

Over de Coolhaven 28 D

Schitterend uitzicht vanuit de Coolhaven Midden in de stad wonen en uit het raam kijken naar de Coolhaven? In deze zeer goed onderhouden woning kan het. De Coolhaven is een historische haven in Rotterdam, gelegen nabij de Nieuwe Maas. Het is bekend om zijn pittoreske ligging en maakt deel uit van het complex van havens in het stadscentrum. Langs ... lees verder

vraagprijs € 400.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Coolhaven 28 D
3024 AC ROTTERDAM

Schitterend uitzicht vanuit de Coolhaven

Midden in de stad wonen en uit het raam kijken naar de Coolhaven? In deze zeer goed onderhouden woning kan het.
De Coolhaven is een historische haven in Rotterdam, gelegen nabij de Nieuwe Maas. Het is bekend om zijn pittoreske ligging en maakt deel uit van het complex van havens in het stadscentrum. Langs de Coolhaven vind je karakteristieke oude gebouwen, zoals pakhuizen en woonhuizen die de geschiedenis van de stad weerspiegelen. De omgeving heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan, waarbij oude industriële gebouwen zijn gerenoveerd en nieuwe moderne architectuur is toegevoegd. Dit heeft de Coolhaven een aantrekkelijke mix van oud en nieuw gemaakt. De ligging nabij het stadscentrum biedt bewoners gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en culturele attracties.

U kunt u hier binnenkort onderdeel van worden in deze ruime woning aan de Coolhaven (103 m2). Gelegen op de 4e verdieping (geen lift aanwezig) komt via u de ruime entree die toegang biedt tot alle vertrekken op de verdieping; ook naar de ruime eet-en woonkamer (37m2). Hier heeft u een prima ruimte om zowel te kunnen ontspannen als wel gezellig te kunnen eten met familie en vrienden. De ruime raampartijen bieden aan beide kanten een spectaculair uitzicht; zeker ook aan de woonkamerkant biest een mooi uitzicht op de stad. En met mooi weer kunt u dat bekijken vanaf één van de balkons.

Via de slaapkamer (met balkon) komen we terug in de entree waarbij we eerst langs de badkamer lopen. Ook deze is net als de rest van het huis zeer goed onderhouden en heeft een lekkere ruime douche, moderne wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Ook het apart toilet is te vinden in de hal. Dan lopen we nog een stukje door naar de keuken. Hier ontbreekt het aan niets voor heerlijke culinaire avondjes. Met moderne inbouwapparatuur en goede moderne kasten, kunt u de chef in u alle ruimte laten.
Dan gaan we nog via de overloop naar de twee slaapkamers op de 5e verdieping. Beide slaapkamers zijn naast elkaar gelegen en zijn lekker ruim en ook hier weer goed onderhouden. Ruimte genoeg voor de kinderen dus of wellicht te gebruiken als logeer en studeerkamer. De grootste van de twee beschikt ook nog eens over een balkon waar je nog even heerlijk kunt uitwaaien.

Kortom, een goed onderhouden woning midden in de stad waar u zo in kunt!

Algemeen:

– Woonoppervlak: 103 m2, inhoud 346 m3
– Projectnotaris van toepassing
– VvE is in oprichting
– Bij deze woning is de niet-zelf bewoon clausule van toepassing
– Gezien het bouwjaar wordt een asbest-clausule opgenomen
– Oplevering kan spoedig
– Geen lift aanwezig
– Berging op de 5e etage

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 400.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 103
  • Aantal kamers: 5
  • Bouwjaar/-periode: 1953