Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

De Kempenaerstraat 23 b1, ROTTERDAM

appartement

Over de De Kempenaerstraat 23 b1

Starters opgelet! Dit 2-kamer appartement op de eerste etage in De Kempenaerstraat (wijk Bergpolder) is uitstekend gelegen nabij gezellige delicatessenwinkels, Randstad Rail Blijdorp, het Vroesenpark, en op steenworp afstand van Centraal Station Rotterdam en het centrum van de stad. Diverse uitvalswegen zijn uitstekend bereikbaar. De woning ligt ... lees verder

vraagprijs € 239.500,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

De Kempenaerstraat 23 b1
3038 VP ROTTERDAM

Starters opgelet!
Dit 2-kamer appartement op de eerste etage in De Kempenaerstraat (wijk Bergpolder) is uitstekend gelegen nabij gezellige delicatessenwinkels, Randstad Rail Blijdorp, het Vroesenpark, en op steenworp afstand van Centraal Station Rotterdam en het centrum van de stad. Diverse uitvalswegen zijn uitstekend bereikbaar. De woning ligt aan een rustige straat met in de buurt ruime parkeergelegenheid.

Meer dan terecht is Bergpolder aangewezen als Rijksbeschermd stadsgezicht met haar prachtige architectonische monumenten. De bewoners waarderen de centrale ligging en de woonomgeving van Bergpolder. De wijk Bergpolder herbergt onder meer het Van Maanen(zwem)bad. Ook op loopafstand ligt de Eudokia winkelpassage, waarin onder andere drie supermarkten zijn gevestigd. Ook aan de Bergselaan vind je een aantal winkels en in de Hofbogen zijn meerdere creatieve ondernemers te vinden. Er zijn diverse uitvalswegen en ook het openbaar vervoer is hier prima geregeld. Heel veel beter vind je het niet in Rotterdam! Midden in die prettige woonomgeving ligt dit leuke appartement, gelegen aan De Kempenaerstraat. 

Indeling:

Via de portiekdeur komt u aan op de 1e verdieping waar je via de hal entree maakt in de lichte woonkamer. Kenmerkend voor deze woningen is de ruime lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer is ruim genoeg voor mooie meubilair items die de woonkamer eigen zullen gaan maken. De ramen geven mooi uitzicht op het groen van de onderliggende tuinen aan de achterzijde. Vanaf het balkon dat bereikbaar is via de keuken, kun je over de totale breedte van de woonkamer genieten van het buitenzijn. 

Dan de keuken; een knusse plek die met een kleine opknapbeurt en wat styling precies afdoende is voor het voorbereiden van heerlijke familiediners of gezellige vriendenborrels. Wil je het helemaal aanpakken? Dan is het openmaken van de muur tussen de woonkamer en keuken een veelgebruikte optie. Zo creëer je ineens een zee aan ruimte en maak je zelfs een woonkeuken!

Aansluitend aan de keuken bevindt zich nog de badkamer inclusief toilet. Wanneer we terug lopen naar de woonkamer, vind je er aan de voorzijde nog een riante slaapkamer. De slaapkamer beschikt over een prachtige inbouwkast zodat er genoeg ruimte is om kleding op te ruimen. De ruimtes geven je de kans om alles naar eigen smaak in te richten, kom dus snel kijken naar deze woning!

Algemeen:
– Woonoppervlak: 48 m2
– Bouwjaar 1933
– Oplevering kan spoedig
– Op deze woning is een ouderdomsclausule en niet bewoners clausule van toepassing
– Energielabel C
– Vereniging van eigenaren is in oprichting.
– Voor deze woning is een projectnotaris van toepassing

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om
je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige
manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De
Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen,
afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.
Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt
echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel
de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBOvoorwaarden.

  • Vraagprijs: € 239.500,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 48
  • Aantal kamers: 2
  • Bouwjaar/-periode: 1933