Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Gordelweg 188 C, ROTTERDAM

appartement

Over de Gordelweg 188 C

Wanneer je op zoek bent naar een appartement met 3 slaapkamers, een totale woonoppervlakte rond de 100m2 én een buitenruimte? En ook nog eens op een centrale plek in Rotterdam? Kom dan kijken bij deze keurig onderhouden 4-kamer bovenwoning op de 3e en 4e etage aan de Gordelweg! Wonen aan de Gordelweg biedt vele voordelen! De ligging van de ... lees verder

vraagprijs € 350.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Gordelweg 188 C
3038 GG ROTTERDAM

Wanneer je op zoek bent naar een appartement met 3 slaapkamers, een totale woonoppervlakte rond de 100m2 én een buitenruimte? En ook nog eens op een centrale plek in Rotterdam? Kom dan kijken bij deze keurig onderhouden 4-kamer bovenwoning op de 3e en 4e etage aan de Gordelweg!
Wonen aan de Gordelweg biedt vele voordelen! De ligging van de woning is uitstekend. Het noorden van Rotterdam bruist! Vele leuke brasserieën, winkeltjes en het stadse leven met veel groen. Dichtbij station Noord, metrostation Blijdorp, het Centraal Station Rotterdam, uitvalswegen (A13, A20) en openbaar vervoer. Binnen 10 minuten fietsen sta je in het centrum van Rotterdam! Daarnaast vind je om de hoek het park aan de Noorderhavenkade (met nieuwe speeltuin!) en op loopafstand het Vroesenpark. Je vindt op korte afstand ook verder diverse basisscholen, kinderdagverblijven, een apotheek, 2 supermarkten en een gezondheidscentrum met huisarts/fysio praktijk.

We nodigen je graag uit voor een bezichtiging ter plaatse!

Indeling:

Begane grond:
Open portiek en toegang tot de berging.

3e verdieping:

Via de trap komen we bij de entree van het huis. Het appartement beschikt over een ruime woon- (en eet)kamer die zich uitstrekt over de volledige lengte van het appartement en tevens toegang biedt tot een zonnig balkon aan de achterzijde van het appartement. Hierdoor valt er lekker veel licht naar binnen. Het balkon is toegankelijk door de dubbele openslaande deuren/pui. De eetkamer biedt plaats voor een grote eettafel dus stuur de dineruitnodigingen maar de deur uit.
De keuken (bereikbaar via de overloop) heeft alles wat je nodig hebt om ontspannen te koken. Er is tevens plek voor de wasmachine en ook hier is een toegang tot het balkon. Aan de andere kant van de overloop is er nog een slaapkamer (of studeerkamer zo u wilt).

4e verdieping:

Via de mooi onderhouden, ruime overloop en trap komen we op de vierde verdieping. Hier bevinden zich nog twee comfortabele slaapkamers waarvan u de kleine ook zou kunnen gebruiken als bijvoorbeeld extra kastruimte. De master bedroom is heerlijk ruim en biedt genoeg plek voor een grote kast.
Net als de rest van het huis is de badkamer is keurig onderhouden en biedt alles wat je nodig hebt.
Nog even wat zaken op een rijtje:

Bouwjaar: 1937
Woonoppervlak: 98m2
Energielabel: C
C.V. ketel (Remeha Tzerra M 28 C NL, bouwjaar 2015, periodiek onderhouden via Eneco)
Woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
Badkamer gerealiseerd in 2022
Actieve Vereniging van Eigenaren, maandelijkse bijdrage € 115,99,-
MJOP aanwezig
Berging aanwezig

Oplevering:
In overleg

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 350.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 98
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar/-periode: 1937