Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Joost Banckertsplaats 16 A, ROTTERDAM

appartement

Over de Joost Banckertsplaats 16 A

Wonen aan de Joost Banckertplaats 16C, is wonen in het hart van de dynamiek van het bruisende centrum van Rotterdam. Hier omarm je het stadsleven in al zijn glorie en met een overvloed aan culturele hotspots, culinaire verleidingen en een enorme diversiteit aan nachtleven op letterlijk een steenworp afstand. Ervaar het beste van de stad pal voor ... lees verder

vraagprijs € 375.000,00 kosten koper

portiekflat, appartement

Joost Banckertsplaats 16 A
3012 HA ROTTERDAM

Wonen aan de Joost Banckertplaats 16C, is wonen in het hart van de dynamiek van het bruisende centrum van Rotterdam. Hier omarm je het stadsleven in al zijn glorie en met een overvloed aan culturele hotspots, culinaire verleidingen en een enorme diversiteit aan nachtleven op letterlijk een steenworp afstand. Ervaar het beste van de stad pal voor de deur. Natuurlijk zijn ook de winkels voor de dagelijkse boodschappen, sportfaciliteiten en alles wat u verder nodig hebt op loopafstand. Uiteraard zijn de uitvalswegen ook allemaal goed bereikbaar.

En dat alles vanuit het comfort van de veilige thuishaven die dit ruime appartement kan bieden. Het entree is te bereiken via de deur beneden met een bellentableau. De woning betreedt u via de ruime hal die toegang verschaft tot alle vertrekken van het huis. Bijvoorbeeld tot de woonkamer van 24 m2 en met zicht op het Schouwburgplein. Een heerlijke plek om lekker te relaxen. De woonkamer biedt tevens toegang tot de westelijke balkon. Dit balkon is lekker ruim en biedt plaats voor het nodige tuinmeubilair. Hier kunt op mooie avonden genieten van de zon en het flanerend publiek op het plein. De twee kleinere slaapkamers komen ook uit op het balkon. Zo kunnen de kinderen of logés ook heerlijk genieten van buiten zijn.

Terug via de hal komt u als eerste de keuken tegen. Die beschikt over een prima basis maar is natuurlijk helemaal te verbouwen tot een culinair paleisje. De keuken heeft ook een eigen balkonnetje met uitzicht op het parkje. Hier kunt u in alle rust een krantje lezen of een (kook) boek. Naast de keuken vinden we de grote slaapkamer. Die beschikt over veel kastruimte en heeft verbinding met de woonkamer. Dan hebben we nog een lekker flinke badkamer met een ruime douche en wastafel. En last but not least: in de hal bevindt zich ook nog een heerlijk grote kast.
Dus wonen midden maar dan ook echt in het centrum van Rotterdam? Kom snel kijken!

Bijzonderheden:
– Mooi appartement midden in het centrum van Rotterdam
– Woonoppervlak 82,65 m2, twee balkons
– Projectnotaris van toepassing
– Bij deze woning is de niet zelf bewoond-clausule van toepassing

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 375.000,00
  • Soort object: portiekflat
  • Woonoppervlakte: 83
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar/-periode: 1956