Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Mariniersweg 94 A, ROTTERDAM

appartement

Over de Mariniersweg 94 A

Midden in het centrum van Rotterdam vind je deze zeer aangename woning aan de Mariniersweg. Zodra je hier de voordeur uitstapt, stap je het stadsleven van Rotterdam in. In de directe omgeving van deze woning, is er een zeer groot aanbod van restaurants, winkels, bars, koffietentjes en natuurlijk ook het openbaar vervoer. Op steenworpafstand ... lees verder

vraagprijs € 325.000,00 kosten koper

portiekflat, appartement

Mariniersweg 94 A
3011 NV ROTTERDAM

Midden in het centrum van Rotterdam vind je deze zeer aangename woning aan de Mariniersweg. Zodra je hier de voordeur uitstapt, stap je het stadsleven van Rotterdam in. In de directe omgeving van deze woning, is er een zeer groot aanbod van restaurants, winkels, bars, koffietentjes en natuurlijk ook het openbaar vervoer.

Op steenworpafstand bevind je je in de hoofdwinkelstraat van de stad, maar ook ben je binnen no-time in de bruisende Pannekoekstraat, de inspirerende Markthal, de iconische Kubuswoningen en ook voor een wandeling langs de Maas ben je niet ver uit de route.
Voor elke gelegenheid en in elk seizoen heeft Rotterdam je iets te bieden. En wanneer je er aan toe bent een moment van rust in te plannen, dan staat de deur open van de Mariniersweg 94a. Wellicht zelfs met een heerlijke pizza van de trattoria op de begane grond.

Via de portiek kom je aan bij de voordeur van de woning op de 1e verdieping. Na de voordeur nodigt de hal uit voor een warm welkom en komen we aan in de woonkamer. De ruime living met grote raampartijen aan de voorzijde geeft een eerste rangs ticket voor evenementen op de Marniersweg zoals de bekende en terugkerende Rotterdamse Marathon.
Via de woonkamer komen we aan in de keuken die werkelijk van alle gemakken is voorzien. De tijdloze inrichting en functionaliteiten van de keuken zorgen ervoor dat je hier met veel plezier je keukenspullen op kunt bergen en gezellige borrels kunt voorbereiden.

Even terug naar de hal, waar je aan het einde de knusse intieme slaapkamer vindt. Deze is gevestigd aan de achterzijde wat zeer bijdraagt aan een goede nachtrust. In de hal is ook de zeer nette aparte toilet te vinden. Tussen de toilet en de entree bevindt zich de badkamer welke van alle gemakken is voorzien. Met een kleine opknapbeurt kan deze ook weer jaren mee. Als kers op de taart beschikt de woning over een 2e slaapkamer aan de voorzijde. Deze is uitermate geschikt als slaapkamer maar ook als kastenkamer, werkkamer of hobbykamer.

Kortom: dit is een fantastische kans voor starters om een plek te bemachtigen die hen talloze mogelijkheden biedt. Mis deze gelegenheid niet om dit leuke appartement op een gewilde locatie in Rotterdam te bezichtigen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.
Kenmerken van deze woning:
– Bouwjaar 1981
– Woonoppervlakte 60m2
– Energielabel E
– Oplevering kan spoedig
– VvE aanwezig (verplichte maandelijkse bijdrage van € 187,35)
– Bij deze woning is een projectnotaris van toepassing
– Bij deze woning is de niet zelfbewoningsclausule van toepassing
– Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 325.000,00
  • Soort object: portiekflat
  • Woonoppervlakte: 60
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 1954