Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Mathenesserlaan 181 B, ROTTERDAM

appartement

Over de Mathenesserlaan 181 B

De Mathenesserlaan in Rotterdam is geweldig om verschillende redenen! Het heeft een geweldige mix van historische architectuur en moderne voorzieningen, veel groen in de buurt en het is gunstig gelegen nabij het stadscentrum en heeft goede verbindingen voor het openbaar vervoer. Bovendien zijn er tal van (leuke) winkels, restaurants en cafés in ... lees verder

vraagprijs € 499.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Mathenesserlaan 181 B
3014 HA ROTTERDAM

De Mathenesserlaan in Rotterdam is geweldig om verschillende redenen! Het heeft een geweldige mix van historische architectuur en moderne voorzieningen, veel groen in de buurt en het is gunstig gelegen nabij het stadscentrum en heeft goede verbindingen voor het openbaar vervoer. Bovendien zijn er tal van (leuke) winkels, restaurants en cafés in de buurt. U kunt er gaan wonen want dit prachtige appartement met een heerlijk groot balkon, drie ruime slaapkamers en een mooie woonkamer, zoekt een nieuwe eigenaar.

Laten we de woning eens nader bekijken. Allereerst valt de ruime entree op die u gelijk een warm welkom geven. De entree biedt toegang tot alle ruimtes van het pand. De eerste deur biedt toegang tot de woonkamer met open keuken. De lichtval door de grote raampartijen is mooi en het uitzicht op de beroemde laan in Rotterdam is prachtig. De keuken is licht en modern en beschikt over goede apparatuur. Naast de woonkamer bevindt zich de eerste slaapkamer. Aan de andere kant van de hal de overige twee. Die beiden slaapkamers hebben ook nog eens allebei toegang tot het ruime balkon. Dat is nog eens heerlijk wakker worden op een mooie zonnige dag. Heerlijk rustig zitten of met uw vrienden of familie de barbecue aansteken. Het balkon is er groot genoeg voor. De badkamer is in goede staat en heeft een ruime douchecabine en een wastafel met kasten. In de hal bevindt zich tevens het toilet en een wasruimte met de nodige aansluitingen.

Nieuwsgierig? Kom snel kijken en wie weet woont u binnenkort chique midden in Rotterdam.
Algemeen

-Woonoppervlak: 85 m2, inhoud 321 m3
– balkon 14 m2
– 3 slaapkamers
– Energielabel A
– Projectnotaris van toepassing
– Bij deze woning is de niet zelf-bewoond clausule van toepassing
– Oplevering kan spoedig
– Mogelijkheid tot kopen of huren van parkeerplaats op achtergelegen afgesloten terrein
Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 499.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 85
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar/-periode: 1898