Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Mathenesserlaan 181 g, ROTTERDAM

appartement

Over de Mathenesserlaan 181 g

Op de Mathenesserlaan 181 G hebben wij nu een prachtig appartement voor u in de aanbieding. Helemaal verbouwd om er nog jaren zorgeloos plezier van te hebben. Via de portiekdeur gaan we naar de 3e verdieping. Dan komen we via de voordeur in de hal die toegang tot alle delen van het huis verleent. Het appartement beschikt over een lekker ruime ... lees verder

vraagprijs € 425.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Mathenesserlaan 181 g
3014 HA ROTTERDAM

Op de Mathenesserlaan 181 G hebben wij nu een prachtig appartement voor u in de aanbieding. Helemaal verbouwd om er nog jaren zorgeloos plezier van te hebben. Via de portiekdeur gaan we naar de 3e verdieping. Dan komen we via de voordeur in de hal die toegang tot alle delen van het huis verleent. Het appartement beschikt over een lekker ruime woonkamer twee slaapkamers een badkamer en een balkon. De houten balken die door het hele huis zo gelaten zijn, geven de woning zijn eigen signatuur.

De woonkamer met open keuken, is licht en heeft een hoog plafond wat een heerlijk gevoel van ruimte geeft. De keuken is nieuw en modern en beschikt over moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, combi-oven en een design afzuigkap. Tevens beschikt de ruimte over een airconditioning.

Lopen we terug naar de hal (ook het toilet en een ruime kast zijn hier te vinden) dan komen we langs de badkamer. Ook hier is een pareltje van gemaakt. Met een inloopdouche en wastafelmeubel ontbreekt het je aan niets.
Dan komen we uit bij de slaapkamers. Ook deze zijn onder handen genomen en hebben een lekkere, frisse uitstraling. Beiden hebben ook nog eens de beschikking over airconditioning en zijn ook nog eens verbonden met een ruim balkon. Op dit balkon is het heerlijk vertoeven op die zwoele avonden.

Geïnteresseerd? Bel ons voor een afspraak!

Bijzonderheden:

– Mooi appartement midden in het centrum van Rotterdam
– Helemaal opgeknapt
– Woonoppervlak ca. 71 m2 plus balkon
– Projectnotaris van toepassing
– Bij deze woning is de niet zelfbewoningsclausule van toepassing
– CV en Airconditioning
– Oplevering kan spoedig

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 425.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 71
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 1898