Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Mathenesserlaan 263 A, ROTTERDAM

appartement

Over de Mathenesserlaan 263 A

Rotterdam Centrum is in het nieuwe millennium tot een bruisende metropool uitgegroeid. Een plek waar historie en moderne dynamiek samenkomt. Culturele diversiteit, trendy eetgelegenheden en volop sociale activiteiten zijn in de binnenstad te vinden. Hoe fijn zou het zijn om daar midden in te wonen? En zeker in deze woning aan de Mathenesserlaan. ... lees verder

vraagprijs € 375.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Mathenesserlaan 263 A
3021 HE ROTTERDAM

Rotterdam Centrum is in het nieuwe millennium tot een bruisende metropool uitgegroeid. Een plek waar historie en moderne dynamiek samenkomt. Culturele diversiteit, trendy eetgelegenheden en volop sociale activiteiten zijn in de binnenstad te vinden. Hoe fijn zou het zijn om daar midden in te wonen? En zeker in deze woning aan de Mathenesserlaan. Een statige laan die in de 19e en vroege 20e eeuw werd ontwikkelt tot een chique wijk met herenhuizen en groene lanen. Het blijft tegenwoordig een laan met een statige uitstraling maar toch een levendige buurt met een scala aan winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Openbaar vervoer haltes zijn er in overvloed en de RET brengt je naar alle delen van de stad.

Het zou bijna een reden zijn om deze woning ongezien te kopen maar laten we toch eerst maar een kijkje nemen. Gaat u mee? Zoals uw aan de voorgevel al kunt zien, is deze statige woning uit 1910 goed onderhouden. Dit geldt tevens voor de woning zelf. Via de entree komen we als eerste de woonkamer met open keuken binnen. Heerlijk grote ramen bieden behalve licht ook nog eens prachtig uitzicht over de laan. In deze lekkere frisse ruimte kun je heerlijk ontspannen. Met de aangesloten (half)open keuken die voorzien is van inbouwapparatuur binnen handbereik. Hier kun je heerlijk kokkerellen terwijl je door het grote raam geniet van de omgeving.

Teruglopend richting de entree, komen we langs de 1e kamer. Te gebruiken als studeer of hobby kamer of als extra slaapkamer.

De grote slaapkamer is lekker ruim en licht en biedt ook toegang tot een balkon. Heerlijk voor in de zomer natuurlijk.
Last but not least is de keurig nette badkamer. Met een aparte douche, een ligbad een mooi wastafelmeubel en ook hier weer een groot raampartij.

Wat een prachtig appartement. Kom snel langs!

Bijzonderheden:

– 78 m2 woonpleizer
– twee slaapkamers
– VvE actief; bijdrage ca. € 100,- per maand
– ouderdomsclausule van toepassing
– zelf-niet-bewoond clausule van toepassing
– projectnotaris van toepassing

  • Vraagprijs: € 375.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 78
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 1910