Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Parkstraat 90, BERKEL EN RODENRIJS

appartement

Over de Parkstraat 90

Prachtig modern appartement aan de Parkstraat 90 Midden in het pittoreske Berkel en Rodenrijs ligt het prachtige woonproject “Parkwijk”. Het staat garant voor modern en stijlvol wonen in een heerlijke omgeving. Het ontbreekt u hier aan werkelijk helemaal niets. Het appartement is gelegen in een omheind privépark met veel groen. Het is ... lees verder

vraagprijs € 550.000,00 kosten koper

portiekflat, appartement

Parkstraat 90
2652 DL BERKEL EN RODENRIJS

Prachtig modern appartement aan de Parkstraat 90

Midden in het pittoreske Berkel en Rodenrijs ligt het prachtige woonproject “Parkwijk”. Het staat garant voor modern en stijlvol wonen in een heerlijke omgeving. Het ontbreekt u hier aan werkelijk helemaal niets. Het appartement is gelegen in een omheind privépark met veel groen. Het is gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Berkel en Rodenrijs zodat u alle winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden binnen handbereik heeft. Verder vindt u in de nabije omgeving voorzieningen zoals sportpark ’t Hoge Land en het openbaar vervoer.
Als u tenminste nog de deur uit wilt als u dit twee verdiepingen tellende paleis ingetrokken bent. Want deze woning heeft alles in zich om u binnen te houden.

Indeling

Hoofdentree: De chique, centrale hoofdentree is te bereiken via het voorgelegen terrein.

Tweede verdieping

Met de lift komt u aan bij de deur van de woning. Via de entree komt u in de hal die een verbindende functie heeft naar de andere vertrekken. Laten we beginnen met de woonkamer. Die is heerlijk ruim en door de grote raampartijen uitstekend verlicht. Door de open keuken met zijn moderne apparatuur, kunt u uw gasten onderhouden terwijl u aan het koken bent. Aan de woonkamer bevindt zich nog een slaapkamer of te gebruiken als studeerkamer. Wat u wilt.
Vanuit de hal bevindt zich de toegang tot nog een ruime slaapkamer. Tevens ligt er aan de hal het toilet en nog een wasruimte met alle benodigde aansluitingen. Ook de badkamer is vanaf hier te bereiken. De badkamer is met twee wastafels een ruim ligbad, een grote douchecabine en nog een extra toilet van alle gemakken voorzien.
Hiermee hebben we de 1e verdieping gehad en nodigen we u uit om eens een kijkje te nemen op de tweede verdieping.

Derde verdieping

Via de trap komen we uit in de werkelijk prachtig gelegen en zeer ruime slaapkamer. Door de vele raampartijen is er een prachtige lichtinval. Met nog een extra wastafel zult u hier genieten van een goede nachtrust. Maar daarmee zijn we er nog niet. Aan de slaapkamer ligt ook nog eens de toegangsdeur tot een waar buitenparadijsje. Het op het zuiden gelegen terras staat garant voor heerlijk zonnebaden, een koel drankje op een zwoele avond of een gezellige barbecue.

Met nog een overdekte parkeerplaats en een inpandige berging tot uw beschikking, hebt u reden genoeg om snel eens te komen kijken!

Algemeen:
– zeer rustig wonen in een besloten woondomein;
– woonoppervlak: 123 m², inhoud 382 m³;
– 3 slaapkamers;
– gelegen op eigen grond;
– inclusief overdekte parkeerplaats;
– berging in onderbouw;
– projectnotaris van toepassing;
– VvE bijdrage ca. € 275 per maand (o.a. onderhoud, privépark en opstalverzekering. Indicatief, VvE in oprichting)
– oplevering kan spoedig.

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 550.000,00
  • Soort object: portiekflat
  • Woonoppervlakte: 123
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar/-periode: 2004