Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Pleinweg 164 A, ROTTERDAM

appartement

Over de Pleinweg 164 A

Ontdek dit charmante appartement op een uitstekende locatie aan de Pleinweg 164 A in Rotterdam Zuid. Met 63 m² woonoppervlakte biedt dit appartement de perfecte balans tussen knusse huiselijkheid en ruim voldoende leefruimte. Ideaal voor starters die op zoek zijn naar een comfortabele plek om hun eigen thuis te creëren. Het appartement straalt ... lees verder

vraagprijs € 175.000,00 kosten koper

portiekwoning, appartement

Pleinweg 164 A
3083 ES ROTTERDAM

Ontdek dit charmante appartement op een uitstekende locatie aan de Pleinweg 164 A in Rotterdam Zuid. Met 63 m² woonoppervlakte biedt dit appartement de perfecte balans tussen knusse huiselijkheid en ruim voldoende leefruimte. Ideaal voor starters die op zoek zijn naar een comfortabele plek om hun eigen thuis te creëren. Het appartement straalt lichtheid uit dankzij de grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. Met twee slaapkamers biedt dit appartement allerlei kansen voor zowel woningdelers als voor (startende) gezinnen.

De ligging aan de Pleinweg biedt goede verbindingen met het openbaar vervoer en gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen en winkels. Bovendien ben je binnen korte tijd in het bruisende stadscentrum van Rotterdam, terwijl je toch geniet van de rust van een gevestigde woonwijk. Vergeet daarnaast Zuidplein niet; alles binnen handbereik.
Indeling Algemene entree van het portiek. Brievenbussen en trap naar de appartementen.

Tweede etage: Entree, hal met toegang tot de diverse vertrekken, waaronder toiletruimte en badkamer. Ook toegang tot de gesloten keuken met eenvoudig keukenblok en balkon, aan de voorzijde gesitueerd. Hiernaast de riante woonkamer met groot raam en daarmee veel lichtinval. Aan de achterzijde van de woonkamer, en gescheiden door schuifdeuren, bevindt zich nog een ruimte die kan worden gebruikt als eetkamer of in te richten is als slaap of studeerkamer.

Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers, respectievelijk 14 en 8 m2 groot, beide met toegang tot het achtergelegen balkon.
De badkamer en het toilet zijn basis uitgevoerd, evenals de vloerafwerking. Kortom: dit is een fantastische kans voor starters om een plek te bemachtigen die hen talloze mogelijkheden biedt om hun stempel te drukken. Mis deze gelegenheid niet om dit leuke appartement op een gewilde locatie in Rotterdam Zuid te bezichtigen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Kenmerken:
• Gaaf driekamer appartement aan de Pleinweg
• Woonoppervlakte: 63 m2 wonen, twee balkons
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• VvE in oprichting
• Bij deze woning is de ouderdomsclausule van toepassing
• Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing
• Bij deze woning is de niet zelfbewoningsclausule van toepassing
• Voor dit object is een projectnotaris van toepassing

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 175.000,00
  • Soort object: portiekwoning
  • Woonoppervlakte: 63
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 1946