Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Schepenstraat 26 B, ROTTERDAM

appartement

Over de Schepenstraat 26 B

Dit mooi gelegen appartement van de Schepenstraat mag je niet missen. Tussen Rotterdam-Centraal, de Diergaarde en het Vroesenpark ligt deze in 2020 waanzinnig verbouwde bovenwoning. Het hoekje Schepenstraat/Nolensstraat biedt vanaf de voorzijde een schitterend vrij uitzicht over de ondergaande zon. Vanaf de achterzijde geniet je van een wijds ... lees verder

vraagprijs € 375.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Schepenstraat 26 B
3039 NH ROTTERDAM

Dit mooi gelegen appartement van de Schepenstraat mag je niet missen.

Tussen Rotterdam-Centraal, de Diergaarde en het Vroesenpark ligt deze in 2020 waanzinnig verbouwde bovenwoning. Het hoekje Schepenstraat/Nolensstraat biedt vanaf de voorzijde een schitterend vrij uitzicht over de ondergaande zon. Vanaf de achterzijde geniet je van een wijds uitzicht over het tennispark en de kloostertuin. Bovendien is de Schepenstraat in 2019 uitgebreid onder handen genomen. Met een nieuwe riolering, een herindeling van de straat en 8 nieuwe plantsoenen.

Deze woning heeft een grootse verbouwing achter de rug en beschikt o.a. over een royale lichte Living met prachtige en-suite deuren, een heerlijk balkon, nieuwe luxe keuken met inbouwapparatuur, moderne badkamer met toilet, fraaie marmoleum vloer en glad stucwerk in de gehele woning.

Zowel winkels, openbaar vervoer (metrostation Blijdorp), uitvalswegen richting Den Haag en Amsterdam en het stadscentrum liggen op loop- of fietsafstand! De combinatie van “rust maar toch alles bij de hand” is hier wel echt van toepassing. Alhoewel je af en toe een leeuw zou kunnen horen brullen maar geen zorgen die komt uit diergaarde Blijdorp. Winkels, speciaalzaken, trendy horeca en wijkparken zoals Vroesenpark zijn allemaal in de directe omgeving te vinden. Metro Blijdorp, Centraal Station, Rotterdam-Centrum en uitvalswegen zijn zeer vlot bereikbaar.

Bijzonderheden

-Gemoderniseerd in 2020
-Woonoppervlakte ca. 67m2
-Isolerende beglazing
-Luxe keuken met inbouwapparatuur
-Moderne badkamer
-Leidingwerk vernieuwd
-Volledig glad gestuukte wanden en plafonds
-Fraaie marmoleum vloer in de gehele woning met hoge plinten
-Prachtige en-suite deuren
-Actieve VvE bijdrage incl. opstalverzekering
-Toplocatie
-Gelegen op eigen grond
-Deze woning is zo te betrekken!!
-Oplevering in overleg

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 375.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 67
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 1937