Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Stadhoudersplein 10 D, ROTTERDAM

appartement

Over de Stadhoudersplein 10 D

Lekker ruim wonen in Blijdorp. Midden in het hart van het mooie Blijdorp hebben wij deze ruime bovenwoning. Met een schitterend uitzicht op de stad. Vlak bij de winkels en de statensingel en het Vroesenpark op een steenworp afstand. De populaire jaren ‘30 buurt Blijdorp is zeer centraal gelegen en staat garant voor plezierig wonen. Naast de ... lees verder

vraagprijs € 395.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

Stadhoudersplein 10 D
3039 EM ROTTERDAM

Lekker ruim wonen in Blijdorp.

Midden in het hart van het mooie Blijdorp hebben wij deze ruime bovenwoning. Met een schitterend uitzicht op de stad. Vlak bij de winkels en de statensingel en het Vroesenpark op een steenworp afstand. De populaire jaren ‘30 buurt Blijdorp is zeer centraal gelegen en staat garant voor plezierig wonen. Naast de drukte van de stad, is er ook ruimte voor groen. Ook de naastgelegen wijken het Oude Noorden en de Provenierswijk zijn ook zeker een bezoekje waard. Hier vind je veel op het gebied van food, fashion & design. Aan gezelligheid dus geen gebrek! Het centrum van Rotterdam is per metro en op minder dan tien minuten fietsen te bereiken, openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en metrostation Blijdorp zeer dichtbij) en de uitvalswegen (A13 en A20).

Deze ruime woning zorgt er voor dat je in midden in deze wijk heerlijk kunt wonen. Zeker als je het helemaal opknapt naar jouw zin.

Indeling:

Begane open portiek met trap naar entree van de woning

3e verdieping

Via de trap kom je binnen via de overloop en de hal waar zich ook het toilet bevindt. De hal en de trap hebben wat aandacht nodig om ze helemaal naar je zin te maken. De woonkamer van 24 m2 is lekker ruim en de ruime raampartijen geven, behalve veel licht, ook een mooi uitzicht over de wijk. (Let trouwens ook eens op het mooie glas in lood). Je kunt buiten gaan staan om het te kunnen bewonderen want er is een balkon. Typisch Blijdorps is ook de eetkamer die met karakteristieke schuifdeuren van de woonkamer gescheiden kan worden. Je kunt je gasten blijven vermaken terwijl je staat te koken in de half open keuken. De keuken heeft meer dan genoeg opbergruimte en beschikt over apparatuur maar je kunt hier natuurlijk ook je eigen paradijsje van maken. De verdieping beschikt ook over een slaapkamer met ook hier een balkon aan vast.

4e verdieping

Via de overloop kunnen we een kijkje nemen op de tweede verdieping die met twee slaapkamers en een badkamer genoeg te bieden heeft. De badkamer beschikt over een ligbad met douche, een toilet en een waskamermeubel en een wasmachine aansluiting over alles wat je nodig hebt.

Dak

Zoals je ziet kun je ook nog even op het dak gaan staan. Mocht je toestemming van de gemeente en de VvE krijgen, zou je hier nog een terrasje kunnen maken.

Een huis met veel mogelijkheden dus voor de creatieve geest!

Nog even op een rijtje

Bouwjaar 1938
118 m2 woonruimte
2 balkons
actieve vereniging van VVE
VVE: € 120,-
3 slaapkamers
hoekappartement (biedt extra privacy en overvloed aan licht door de extra ramen)

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 395.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 118
  • Aantal kamers: 5
  • Bouwjaar/-periode: 1938