Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

Van Naeldwijcklaan 151, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

appartement

Over de Van Naeldwijcklaan 151

Modern appartement in de Van Naeldwijcklaan 151 te Capelle aan den IJssel Schitterend wonen in het midden van Capelle aan den IJssel kan van af nu aan de van Naeldwijcklaan. Een modern en goed onderhouden appartement dat alles in zich heeft om het zijn nieuwe bewoner naar de zin te maken. Het betekent ook op een toplocatie wonen waarin alle ... lees verder

vraagprijs € 375.000,00 kosten koper

portiekflat, appartement

Van Naeldwijcklaan 151
2902 BE CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Modern appartement in de Van Naeldwijcklaan 151 te Capelle aan den IJssel

Schitterend wonen in het midden van Capelle aan den IJssel kan van af nu aan de van Naeldwijcklaan. Een modern en goed onderhouden appartement dat alles in zich heeft om het zijn nieuwe bewoner naar de zin te maken. Het betekent ook op een toplocatie wonen waarin alle faciliteiten op een steenworp afstand zijn. Want Capelle heeft veel te bieden. Zo zijn er diverse winkels, scholen en sportverenigingen te vinden en zijn er goede verbindingen met de rest van het land. De stad is omringd door groen en er zijn meerdere parken en recreatiegebieden waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of picknicken. Bovendien ligt het centrum van Rotterdam op slechts 10 minuten rijden.

Appartement

Hoofdentree:
Het appartementencomplex heeft een goed verzorgde uitstraling. Gemeenschappelijke entree met bellentableau, brievenbussen en toegang tot de afgesloten centrale hal met lift en trappenhuis.

De entree

Via de voordeur van het appartement komt u in de hal en gaan we rechtsaf richting de deur van de woonkamer. Die is verdeeld in een woonkamer gedeelte en een eetgedeelte met een open keuken. De gehele ruimte wordt uitstekend verlicht door de grote raampartijen. Er is een zee van ruimte voor een grote sofa, een flinke eettafel en nog veel meer. De keuken is licht, ruim en voorzien van meer dan voldoende bergruimte. De keukenapparatuur is modern en nodigt u uit om heerlijk sterwaardig te koken. Als klap op de vuurpijl beschikt het appartement ook nog eens over een heerlijke loggia. Die staat gericht op het zuiden en dat betekent lekker zonnen en buiten zitten maar met een zomers buitje toch droog blijven.

Dan lopen we terug naar de hal waar we de rest van het huis gaan verkennen. Behalve het toilet bevindt hier onder meer de badkamer. Die is heerlijk ruim met een zeer grote douchecabine een wastafel. Ook beide slaapkamers zijn lekker ruim en garanderen een heerlijke nachtrust. Een heel mooi gelijkvloers appartement dat opwacht!

Algemeen

– Woonoppervlak 113 m2, inhoud 371 m3
– 2 slaapkamers
– Energielabel A
– Projectnotaris van toepassing
– Bij deze woning is de niet-zelf bewoond clausule van toepassing
– Oplevering kan spoedig
– VVE 186,60
– Verplichte afname privé parkeerplaats op binnenterrein ad EUR 10.000,- k.k.

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 375.000,00
  • Soort object: portiekflat
  • Woonoppervlakte: 113
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 2009