Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

West-Kruiskade 31 b2, ROTTERDAM

appartement

Over de West-Kruiskade 31 b2

Mooi onderhouden pand midden in Rotterdam Wonen in hartje Rotterdam: op de hoek van de Mauritsweg en het Kruisplein! Naast het ruime aanbod aan winkels in het centrum vind je in de directe omgeving galeries, filmtheaters, de Schouwburg, de Doelen en een keur aan cafés en restaurants. Alles is te voet bereikbaar vanaf het appartement. Openbaar ... lees verder

vraagprijs € 399.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

West-Kruiskade 31 b2
3014 AK ROTTERDAM

Mooi onderhouden pand midden in Rotterdam

Wonen in hartje Rotterdam: op de hoek van de Mauritsweg en het Kruisplein! Naast het ruime aanbod aan winkels in het centrum vind je in de directe omgeving galeries, filmtheaters, de Schouwburg, de Doelen en een keur aan cafés en restaurants. Alles is te voet bereikbaar vanaf het appartement. Openbaar vervoer is goed geregeld: Rotterdam Centraal ligt op steenworp afstand en voor de ingang is een tramhalte aanwezig en de Ring Rotterdam voorziet je van een snelle aansluiting op de snelwegen A20, A13 en A16.

We hebben hier een prachtige woning voor je. Dit goed onderhouden en mooi ingerichte appartement kan binnenkort van jou zijn.

Indeling

Begane grond:
Afgesloten entree met trapopgang naar de eerste etage.

Het appartement:

Vanuit de entree stap je de woning (84 m2) binnen met toegang tot alle vertrekken. Ideaal voor een jong gezin of om hier een thuis-werkplek te realiseren.

De woonkamer is lekker ruim, modern ingericht en er is voldoende licht door de grote raampartijen. De open keuken is hypermodern, netjes afgewerkt en beschikt over inbouwapparatuur. Hier kan de ware chef in u in zich helemaal ontplooien. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. Beiden ook zeer goed onderhouden. In de hal heb je ook toegang tot de smaakvolle badkamer met een inloop douchecabine, ligbad en wastafel. Wat wil je nog meer?

Er is een aparte toiletruimte aanwezig en een wasruimte met de benodigde aansluitingen.

Kortom een prachtig onderhouden woning midden in hart van Rotterdam. Alle reden om eens te komen kijken dus.

Algemeen:
– Bouwjaar 1893
– Woonoppervlak 84 m²
– dubbel glas kunststof kozijnen
– Oplevering kan spoedig
– Bij deze woning is de ouderdomsclausule van toepassing
– Bij deze woning is de asbestclausule van toepassing
– Bij deze woning is de niet zelfbewoningsclausule van toepassing
– Het appartement dient nog gesplitst te worden
– Er is geen VvE, deze dient nog opgericht te worden
– Voor dit object is een projectnotaris van toepassing

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 399.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Perceeloppervlakte: 218
  • Woonoppervlakte: 84
  • Aantal kamers: 3
  • Bouwjaar/-periode: 1893