Aanbod

Woningaanbod Max Makelaars

West-Kruiskade 31 B3, ROTTERDAM

appartement

Over de West-Kruiskade 31 B3

Plug and Play in hartje Rotterdam: op de bovenste etage van dit statige pand uit 1893 vindt je hier een kant en klaar appartement met maar liefst drie slaapkamers!! In 2022 is het hele appartement tot in de kleinste details opgeknapt. Naast het ruime aanbod aan winkels in het centrum vindt je in de directe omgeving galeries, filmtheaters, de ... lees verder

vraagprijs € 325.000,00 kosten koper

bovenwoning, appartement

West-Kruiskade 31 B3
3014 AK ROTTERDAM

Plug and Play in hartje Rotterdam: op de bovenste etage van dit statige pand uit 1893 vindt je hier een kant en klaar appartement met maar liefst drie slaapkamers!! In 2022 is het hele appartement tot in de kleinste details opgeknapt. Naast het ruime aanbod aan winkels in het centrum vindt je in de directe omgeving galeries, filmtheaters, de Schouwburg, de Doelen en een keur aan cafés en restaurants. Alles is te voet bereikbaar vanaf het appartement. Openbaar vervoer is goed geregeld: Rotterdam Centraal ligt op steenworp afstand en voor de ingang is een tramhalte aanwezig en de Ring Rotterdam voorziet je van een snelle aansluiting op de snelwegen A20, A13 en A16.

Indeling

Begane grond:
Afgesloten entree met trapopgang naar de derde etage.

3e verdieping:
Vanuit de entree stap je de hal van de woning binnen met toegang tot alle vertrekken. Het appartement beschikt over een woonkamer met stoere, zwarte (open) keuken voorzien van een stijlvol wit werkblad, inductie kookplaat, vaatwasser, hete lucht oven en koel-vriescombinatie. Balkon aan de achterzijde van het gebouw, aansluitend aan de woonkamer, te bereiken via de dubbele deuren. Gaaf maar vooral verrassend groen uitzicht.
De hal biedt toegang tot de overige vertrekken: badkamer uitgevoerd met inloopdouche, wastafel en dit alles in de moderne kleurstellingen zwart& marmer. Naastgelegen toilet is in dezelfde stijl gebouwd. Ook vinden we de meterkast én de wasruimte (met CV ketel) in de hal.
Aan de voorzijde van het appartement maar liefst drie slaapkamers. Vanwege de schuine daken en behoud van enkele houten dragers in het plafond, heeft elke kamer een geweldige uitstraling.

Algemeen:

– Bouwjaar 1893
– Woonoppervlak 61 m²
– dubbel glas en kunststof kozijnen
– Bij deze woning is de ouderdomsclausule van toepassing
– Bij deze woning is de asbestclausule van toepassing
– Bij deze woning is de niet zelfbewoningsclausule van toepassing
– Het appartement dient nog gesplitst te worden
– Er is geen VvE, deze dient nog opgericht te worden
– Voor dit object is een projectnotaris van toepassing

Max Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je je eigen VBO-makelaar in te schakelen om je belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Max Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

  • Vraagprijs: € 325.000,00
  • Soort object: bovenwoning
  • Perceeloppervlakte: 218
  • Woonoppervlakte: 61
  • Aantal kamers: 4
  • Bouwjaar/-periode: 1893